Yeşilyurt-Yeşilköy Balık Avlama (Son Durumlar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knngs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz bütün yaz tekneyle çıktık kumburgaz açıklarında istavrit bile yoktu normalde 2 kova dolduruyorduk toplam 6 kg günde. Bu sene toplam sezon 10 kiloyu bulmaz tutulan istavrit. O yüzden fazla heveslenmeyin bence bu sene hiç olmaz balık

Allah Allah. Ben 15 temmuz da ve haziran sonunuda bayramda geldim. 1 saatte yesilkoyde yarim kilodan fazla tutuyordum kiyidan capari ile. tabi cogu kiraca idi.

44529199_10156680781405040_7522246043367374848_n.jpg
Selamlar , Resimdeki lüferi 20-10-2018 de Yeşilköy beyaz taşlarda saat 19:00 gibi tuttum . Arkasından mantarlı takıma iri istavrit geldi kovada görünen sonrasında bir sarıkanat bir istavrit daha aldım . Köprüde kullanılan küçük mantarlı çinekop takımını yatırıp yemli denenir ise iri istavrit ve iri izmarit alınır . Rastgele

yarın sabah bi rapala kaşık yüzdüreyim bakalım 7 8 gibi gidip ne olacak. sabah birşey çıkar mı sizce var mı giden. çapariye hiç gelmiyordur heralde artık?
Selamlar , Kaşık ta deneyin sahtede denenmeli ama saati biraz erkene alın , hava ağarmadan 1 saat önce başlayıp gün ışıdıktan sonraki 2 saat sabah suyu avının en verimli olduğu saat dilimidir. raporlarınızı paylaşımınızı bekliyoruz . rastgele .

malesef erken gidemedim ama çok rüzgar vardı dalgalı idi deniz 1 2 atış yaptım geri geldim. kimseler olmayınca atış yapasım da gelmedi. kaşık falan uzağa atmak zor gerçekten. kurşun arkası yapsam takılırdı heralde dibin nasıl oldugunu tam bilmiyorum ama yosunlu olsa gerek. akşama kalacak var mı bilmem ama yeşilköyde sabah durum iyi değil bence

82019 dosyayı görüntüle Selamlar , Resimdeki lüferi 20-10-2018 de Yeşilköy beyaz taşlarda saat 19:00 gibi tuttum . Arkasından mantarlı takıma iri istavrit geldi kovada görünen sonrasında bir sarıkanat bir istavrit daha aldım . Köprüde kullanılan küçük mantarlı çinekop takımını yatırıp yemli denenir ise iri istavrit ve iri izmarit alınır . Rastgele

Oooo Ahmet abi tebrikler...

Back