Yeşilyurt-Yeşilköy Balık Avlama (Son Durumlar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knngs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar,
Bugün ilk balık tutma deneyimimi Florya’da tekneden istavrit avlanmaya çalışarak gerçekleştirdim.Sabah 6 da açıldık öğlen 11:30 a kadar avlandık.4-5 tane yer gezdik balık ara ara geldi at-çek yapınca 2-3 tane bazen 6 tane şeklinde geldi sonra birden kesildi.çok fazla balık yoktu ortalama kişi başı 20 istavrit şeklinde oldu.istavrit için zamanlama mı yanlış yoksa bu zamanlarda böylemidir?

Zamanı geçiyor istavrit in. Mayıs haziran en verimli zamanları.akşam ya da sabah suyu farketmez balık varsa alırsınız. Rastgele

Bu akşam 9 - 10 gibi yeşilköy sahilde lrf silikon ile avlanmayı düşünüyorum. Daha önce aynı yerden gece 6 tane iri istavrit ve 1 tane ispari almıştım. Insallah bu akşamda birseylerden nasipleniriz.

Aslinda istegim emirgan big chef kafenin oralardan lrf yapmak ama kucukcekmeceden gitmek zor geliyor 🙂

Bu akşam 9 - 10 gibi yeşilköy sahilde lrf silikon ile avlanmayı düşünüyorum. Daha önce aynı yerden gece 6 tane iri istavrit ve 1 tane ispari almıştım. Insallah bu akşamda birseylerden nasipleniriz.

Aslinda istegim emirgan big chef kafenin oralardan lrf yapmak ama kucukcekmeceden gitmek zor geliyor 🙂

insallah alirsin beyaz kayalardan mi yoksa mendirek cikntisi olan kayalardan mi

Çiroz tarafında istavrit yok denecek kadar az.Eşkinayı zıpkıncılar bitirdi ufak ispari var yazık alınmaz zaten.

Uğur kardeş ne sesin soluğun çıkıyor. Ne rapor. Vaktinmi olmuyor, balığamı çıkamıyorsun.
Lüfer haberleri var senin oralardan.

Uğur kardeş ne sesin soluğun çıkıyor. Ne rapor. Vaktinmi olmuyor, balığamı çıkamıyorsun.
Lüfer haberleri var senin oralardan.
Özcan usta 2 haftadır bostancıda minekop ve eşkinadaydım.Dün yani pazar günü yeşilköye gittim bol miktarda yosun çektim.Lüfer çıktı diyorlar yakın zamanda beraber olta atarız.

Özcan usta 2 haftadır bostancıda minekop ve eşkinadaydım.Dün yani pazar günü yeşilköye gittim bol miktarda yosun çektim.Lüfer çıktı diyorlar yakın zamanda beraber olta atarız.
33333333333 153.jpg

Back