Yine iğne batması

Abi olta işinden sıkılırsan piercing sektörü kapılarını sonuna kadar açmış seni bekliyor haberin olsun 🙂

Tekrarı olmasın diyelim. Sanırım düzen konusunda problem yaşayan herkese lazım önemli bir bilgi. Değerli paylaşım için teşekkürler. Tetanoz bir kez yapılınca 2 yıl etkili. Ardışık 3 doz vurulunca ise uzun yıllar aşı vurulmanıza gerek kalmıyor.

Abi olta işinden sıkılırsan piercing sektörü kapılarını sonuna kadar açmış seni bekliyor haberin olsun 🙂
Katılmamak mümkün değil.

Ben kendime olanı soğuk kanlılıkla karşılarım ama, başkasının bir tarafına bir şeyler olunca dayanamıyorum. Tansiyon sapıtıyor 😀
Geçmiş olmuş bitmiş Bülent abi.. Umarım tekrar etmez.

Çok geçmiş olsun Bülent ağabey. Bende Gürcan abinin dediği gibi kendi başıma geldiğinde bu tür sökme takma olaylarında çok metanetliyimdir ama resimlere bakınca ömrümden ömür gitti. Ama sende bizim gibi sakar adamlar derneği üyesi olduğuna göre yapacak birşey yok daha çok iğne çıkarırız 🙂

Geçmiş olsun Bülent abi.Neşterle deşilip çıkarılmasından daha iyi bir yöntem gibi gözüküyor. 😛

Geçmiş olsun bülent abi Sağlık ocağına gelseydin uyuşturur çıkarırdık daha acısız olurdu.

Gerek yok demişsin ama yine de demeden edemeyeceğim, geçmiş olsun.

Ve Tebrikler bu durumdayken bile adım adım resimleyip paylaşımın için, teşekkürler. Allah daha beterinden korusun.

Back