Yine iğne batması

iyi olmuş, güzel olmuş da içim dışım kabardı.. delikleri kapanmadan parmağına piercing tak ilkel abi.

3-4 Hafta önce sahilde avlanırken hemen yanımdakine çapari iğnesi battı. Biri otarafa çekelim dedi, biri yok öbür tarafa çekelim dedi. Baktı ki adam milletin elinde oyuncak olacak oltayı ve takımları bana emanet edip atladı arabaya acile gitti. Döndüğünde ne yaptılar dedim. Biraz uyuşturdular dedi ama yine de hissedebiliyormuş. Sonra çıkartırken iğne içinde kırılmış, neşterle yarıp çıkarmışlar. Dediki "buradan telef oluyum diye kaçtık, orada daha iyi öptüler 🙂" eli bandajlı - yarım uyuşuk halde 150-175gr ile surf e devam etti 🙂

Bizim sağlık ocağında pense var iğne batması sık gelirde. ( pense diğer doktorda var ama ben de yok -- benimki sahtelerinde beraber sırt çantamda bir kez banada batmıştı başkasından bulmuştum. )

Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tekrar geçmiş olsun abi teknede anlayıgında anlayamamışım hem yor yorgunlugu hemde kafamda cablandıramamıştım resimleri görünce şimdi anladım abi artık igne batarya sana başvurucam bu işte de levrekte oldugu gibi Prof oldun yada ben gelip senin şu takım cantalarını bit düzelticem sende rahat bizde ama en fazla 2 saat seni idare eder gibime geliyor

Back