Youtube Videolarina Abone Olalim Birbirimizi Destekleyelim

10. Bölüm KARANLIK SULARDAN GELEN BALIKLAR

Büyük rota ekibi yola kaldığı yerden devam ediyor, denizin karanlık sularında bir macera yaşayacaklar.Bakalım onları bekleyen sürpriz balıklar neler?

11. Bölüm SHORE JIG ve AÇIK DENİZ KAZANAN KİM OLACAK ?

Shore jig üzerine bazı bilgiler verdiğimiz bu bölümde, bir ekip karada bir ekip denizde av yapacak, kazanan kim olacak?

Merhaba abilerim kardeşlerim,

Bir kamış çantası yapımı çektim.gerçekten sağlam oldu ve kullanılabilir. O kadar paralar vermeye gerek yok. Evde kaldığımız bugünlerde sizde deneyin. Umarım beğenirsiniz

İyi seyirler.

MERHABA ABİLERİM KARDEŞLERİM,
HERKESE ÖNCELİKLE HAYIRLI RAMAZANLAR ALLAH TUTTUĞUMUZ ORUÇLARIMIZI KABUL ETSİN. BU VİDEODA BİR AV SIRASINDA ÇEKTİĞİM YENGEÇİN VİDEOSUNU SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. IRMAKDAKİ ŞU YENGEÇİN GÜZELLİĞİNE BAKARMİSİNIZ RABBİM NE GÜZEL YARATMIŞ

Karantina ve balık av yasağının ard arda geldiği şu günlerde nefsimizi biraz olsun köreltmemize yardımcı olacak bir oyun. Videoda oynanma şeklini mümkün olduğunca anlatmaya çalıştım. Videomuzu beğenmeyi ve hala abone olmadıysanız kanalımıza abone olmayı unutmayın. İğneniz her daim keskin, trofeniz bol olsun rastgele
1f609.png

Selamın aleyküm abilerim kardeşlerim herkese saygılar,
Bu video paylaşımında lrf asist ve hırsız yapımını ve ne işe yaradığını, naçizhane bilmeyenlere öğretmek, bilenlere de hatırlatmak istedim.Umarım beğenirsiniz. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin Hayırlı ramazanlar

Back