Youtube Videolarina Abone Olalim Birbirimizi Destekleyelim

Merhaba abilerim kardeşlerim,
Bu videoda paslanmış erozyona uğraşmış ekipmanlarımızı araştırdığım bazı tekniklere göre temizledim. Umarım beğenirsiniz.iyi seyirler
Abone olup destek olabilirsiniz

ARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİRŞEY SÖYLİYECEĞİM !!!!!
Foruma attığımız videolar abone olunmadığı için bot algınabiliyor. Mesala Forumda 300 görüntelenme 12 like 20 yorum alan gönderim youtube da 100de kalıyor siliyor çünkü izlenmeleri bot algıladığından. Dikkat edelim birbirmize desttek olalım abone olalım .

Salgın günlerinde işinize yarayabilir, iyi seyirler, kanalımıza abone olarak destek olabilirsiniz. (link)

Herkese selamın aleyküm değerli abilerim kardeşlerim,
hepimizin muhtemelen bildiği ve yeni başlayanların mutlaka bilmesi gerektiğini düşündüğüm 3 en güçlü düğümü paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz içerisinde araştırmam sonucu mukavemiyet güçlerini de sizlerle paylaştım iyi seyirler hayırlı ramazanlar

Meraba abilerim kardeşlerim hepinize hayırlı ramazanlar , bugün bir kaşıktan sahte kaşık yapımı videosu çektim umarım beğenirsiniz iyi seyirler abone olarak destek olabilirsiniz...

Arkadaşlar tuzlu suda yaptığımız av sonrası misinalarımızın temizlenmesi ile ilgili bir video hazırladım, iyi seyirler. Kanalımıza abone olarak bizleri destekleyin lütfen. (link)

Back