Youtube Videolarina Abone Olalim Birbirimizi Destekleyelim

Slm. Abone oldum. Sende abone olursan sevinirim. Oltacı Çocuk Ahmet Hınıslı

Video ile ilgili yorum yapan arkadaşlarla karşılıklı abone olurum bende
Normalde Youtube karşılıklı abone olma durumuna karşı çıkıyor ama biz burdan linke tıklayıp kanala yorum atarsak böylelikle etkileşime girmiş oluruz 🙂

Video yorumundan bildirim geldiği an kanala abone olup bende güzel bi yorum yapacağım destek olalım 🙂

Slm. Abone oldum. Sende abone olursan sevinirim. Oltacı Çocuk Ahmet Hınıslı

Karantina ve balık av yasağının ard arda geldiği şu günlerde nefsimizi biraz olsun köreltmemize yardımcı olacak bir oyun. Videoda oynanma şeklini mümkün olduğunca anlatmaya çalıştım. Videomuzu beğenmeyi ve hala abone olmadıysanız kanalımıza abone olmayı unutmayın. İğneniz her daim keskin, trofeniz bol olsun rastgele
1f609.png
Takip ettim. Sizinde takibinizi bekliyorum. Oltacı Çocuk Ahmet Hınıslı

Hafif Spin takım ile teknede aksiyon dolu muhteşem bir balık avı yaptık. Üç yıldır kullandığım Okuma Ceymar'ın kalamasını daha önce hiç böyle görmemiştim! İki kez üst üste aldığım aynı balık kalamayı adeta yaktı!

Antalya'ya geldiğim ilk dönemlerde yapmış olduğum bu balık avı, hayatımın en unutulmaz avlarından biri oldu. Daha meraya giderken sırtı ile başlayan avımıza, farklı meralarda farklı balık avlarıyla devam ettik. En son yaşadığım adrenalin dolu mücadele ise güne damgasını vurdu!
Takip ettim. Sizinde takibinizi bekliyorum. Oltacı Çocuk Ahmet Hınıslı

Back