Yuki amg carp kullanan var mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rx7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bu konuya müdahil olma tek sebebim beni arayarak ben suçluymuşum gibi senin siten ve sen sorumlusun küfür ediyorlar demesidir. Diğer detay konulara girmek istemiyorum.

Benim bu konuya müdahil olma tek sebebim beni arayarak ben suçluymuşum gibi senin siten ve sen sorumlusun küfür ediyorlar demesidir. Diğer detay konulara girmek istemiyorum.
Zaten bi yanlış Yok abi Cemil abi başına geleni anlatmış okadar beraberdik zaten banada oldunyani olanı dile getirmiş senlik bi olay Yok kimselik bi olay Yok yaşanmış bir olayı yazmışız okadar

@cemiltonguç Bey, ben Erol beyle telefonda konuşan kişiyim, oltayagel.com yöneticisi diyelim 🙂 mağazada durmuyorum, mağazada durmuyorum derken hep üst katta bilgisayar başındayım. İnternet sitesi, sosyal media ve internet reklamlarını yönetiyorum. Bu topic altında yazan yorumlardan sonra özellikle facebook takipçilerimizden çokça mesaj almaya başlayınca, Erol beye telefonla ulaştım ve konuşmak istedim ama bir güzel kalayı küfürü yedim 🙂
Sizi değil de Erol kardeşimi aramamın sebebi YUKI markasını kastederek kastetmekten öte direk isim vererek yazdığı yorumlardı ki oysa bildiğim kadarıyla sizinle mağazada oluşan polemiğin YUKI markasıyla ya da ürünleriyle hiçbir ilgisi yok. Telefonda Erol Bey ile biz konuştuk tatlıya bağladık aramızı, zaten hemşehri de çıktık ama ona da söylediğim gibi konunun hakimi ve şahidi olmadan yorum yapmam mümkün değil!
Hemen bir düzeltme de yapalım bu arada; @Erol 61 son yorumunda ona hak verdiğimi gibi bir ifade kullanmış; yineliyorum; konunun hakimi veya şahidi olmadığım için hak vermem gibi bir durum söz konusu değildir, ancak telefonda ki gerginliği düzeltmek adına kullandığım yumuşak ifadeleri "hak verdiğim" şeklinde yorumlamış olabilir, bu da sorun değildir. Keza @cemiltonguç bey, sizin olayı anlatışınızı okuyanlar da muhtemelen size hak verecektir (inanın haklı haksız aramadan yazıyorum bunları hem haddim değil hem görevim değil) ama illede bir polemik paylaşılacaksa, kara vericiler ki bunlar gördüğüm kadarıyla forum sitesinin kullanıcıları oluyor, tarafların her ikisini de dinlemeleri gerekmez mi?
Yineliyorum konu haklı haksız mevzusu değildir zaten, zaten firma sahibimizle telefonda konuştuğunuzu kendiniz de söylediniz. Siz belki öfkeyle yazdığınız o satırları yazmadan önce; firma sahibiyle tekrar bir konuşup o anki durumu tahlil etseydiniz ( firma sahibiyle birkaç yıla dayanan bir hukukunuz ve samimiyetiniz olduğunu düşünerek ) hiç buralara gelmeyecekti konu. Artık konunun geldiği noktada SHİMANO makinelerin değişiminden çok YUKI markasına bir saldırı gibi algılanıyor ve halen sosyal media hesaplarımızdan takipçilerimiz bize ulaşarak mesajlar atıyor.
Takipçilerimizden gelen mesajlarda en çok sorulan soruda şu; ""madem yuki kamışlar bu kadar kırılıyor, bu arkadaş neden ısrarla yuki kamış kullanmaya devam ediyor ve " ben yuki kamışların hepsini kullandım " diyor. "" ( tabi sorularda Erol kardeşimin cümlesinde "konuyu takip eden kullanıcıların küfür olarak algılamadığı" birkaç kelimeyi yazıyorlar ama ben yazamam tabi tabi.

Velhasıl bu şekilde yazarak her yoruma cevap vermek ne haddime ne de zamanım yeter, keza çıkıp meraya gidiyordum avlanmaya, konuları takip etmek için bildirim almak için siteye üye olduğumda, siz üye olduğumu görüp direk etiketleyerek yorum yaptığınız için nezaketen cevap yazmak istedim.

Herkese Sevgi, saygı, hoşgörü diyorum, yarın elimden geldiğince burada tüm kullanıcılarla sohbet etmek isterim.

Not: YUKI ile ilgili olarak sorduklarınızı yada merak ettiklerinizi destek@oltayagel.com adresine mail atarak yada direk mağazayı arayarak cevaplandırabilirsiniz. Ama unutmayın en doğru bilgi DOĞRU kullanıcı yorumlarıdır... Bu yorumlardan faydalanmayı unutmayın...

not 2: ben mesajı yazana kadar sanırım @cemiltonguç beyin beni etiketleyerek yazdığı yorum silinmiş, o yoruma istinaden yazmıştım. mesajı gönderdiğimde sayfayı refresh ettiğimde @cemiltonguç beyin mesajı yoktu.....????

Sayın @oltaya gel.com
Benim ile 05337252926 numaralı telefondan iletişime geçmenizi rica ediyorum..
Ben bu durumu çözmek için ,gelmeden telefonla bildirdim,ve ertesi gün 2 kez mağzaya geldim!.. ( 'Siz belki öfkeyle yazdığınız o satırları yazmadan önce; firma sahibiyle tekrar bir konuşup o anki durumu tahlil etseydiniz ( firma sahibiyle birkaç yıla dayanan bir hukukunuz ve samimiyetiniz olduğunu düşünerek ) hiç buralara gelmeyecekti konu.)

Zaten Selçuk bey beni bu akşam aradı görüştüm ,
Beni tam anlayamamış,o gün çok stresli ve yorucu olduğundan birazda zaten grip gibi idi..
Ben onu anladım,yada anlamak istedim..
Ama kendisinede söyledim ben kendime söz verdim ,asla değişim yapmayacağım,en üst model makineyi verseniz bile ..
Eski yorumlarımda vardır, ben çok şaşırdım ..
Artık bu konuya vakit ayırmak istemiyorum..

Sayın @oltaya gel.com
Benim ile 05337252926 numaralı telefondan iletişime geçmenizi rica ediyorum..
Ben bu durumu çözmek için ,gelmeden telefonla bildirdim,ve ertesi gün 2 kez mağzaya geldim!.. ( 'Siz belki öfkeyle yazdığınız o satırları yazmadan önce; firma sahibiyle tekrar bir konuşup o anki durumu tahlil etseydiniz ( firma sahibiyle birkaç yıla dayanan bir hukukunuz ve samimiyetiniz olduğunu düşünerek ) hiç buralara gelmeyecekti konu.)
Cemil bey işte söylemeye çalıştığım şeyde tam bu, ben hakim değilim şahit değilim, söyleyeceğim yada sizinle konuşacağım şeyler hep yeni kapılar açacak, bu nedenle bunları aranızda konuşabilseydiniz keşke demek istedim. Asıl Dikkat çekmeye çalıştığım konu şudur benim, siz herhangi bir firmayla tartışabilirsiniz, begenmeyebilirsiniz, siz derken herkesi kastediyorum hatta alışverişinizi kesip forum sitelerinde de bunları yazabilirsiniz, sorun burada değil, sorun SHIMANO MAKINEYLE ilgili bir konuda YUKI KAMIŞ VE MAKINELERİN kötülenip karalanmaya çalışılması. sizce bu etik mi doğru mu, benim dikkat çekmeye çalıştığım nokta bu.
sizin yaşadığınız bir sorun, bir mağazayla yaptığınız alışveriş sonucunda orası hakkında ki kötü yorumlarınız vs.vs.vs. bunlar olağan şeyler, herkes bunu yapabilir, karşılığında taraflar birşeyler yazar izleyenlerde kendi kararlarını verir. ama bakın yine tekrarlamak isterim Dikkat Çekmek İstediğim Konu: SHIMANO MAKINEYLE ilgili veya boşverin shimano makineyi ki problem bir arıza falan değil zaten, herhangi bir ürünle ilgili sorun yada sıkıntı olsun, bunun sonucunda yazdıklarınızın YUKI ürünlerini karalama kampanyasına dönüşmesini onaylıyormusunuz? biri size kötü esnaflık yaptı diye.... NEDEN YUKI çunki size kötü esnaflık yapan kişinin markası YUKI.
Lütfen samimiyetime inanın; benim bu yorumlardaki çözmeye çalıştığım asıl konu bu.....

Peki madem olayı tam olarak bilmiyorsunuz, o zaman size diyecek bir sözüm yok..
Siz anladığım kadarıyla, YUKİ markası hakkında olumsuz düşünenlerin fikirlerini anlayıp,gerekli bilgileri verip yanlış düşünceleri düzeltmek amaçlı katılım yaptınız..
size saygı duyarım..
O zaman bu güzel platforma hoş geldiniz.😉
Arkadaşlar Yuki markası hakkında size danışabilirmi?
İyi geceler...

@oltayagel.com" sizde bir yorum yapsanız"
diye bir mesaj yazmıştım,sonra sildim..
Peki neden sildim?
Daha önceki yorumlarımda artık konuşmak istemiyorum diye bir çok kez yazdım..sizin konuyu okuduğunuzu görünce size yazdım..
Sonrasında hani daha yazmayacaktım dedim ve sildim...Ama sizin konuya hakim biri olarak düşündüğüm için yazmış idim ..

Peki madem olayı tam olarak bilmiyorsunuz, o zaman size diyecek bir sözüm yok..
Siz anladığım kadarıyla, YUKİ markası hakkında olumsuz düşünenlerin fikirlerini anlayıp,gerekli bilgileri verip yanlış düşünceleri düzeltmek amaçlı katılım yaptınız..
size saygı duyarım..
O zaman bu güzel platforma hoş geldiniz.😉
Arkadaşlar Yuki markası hakkında size danışabilirmi?
İyi geceler...
Teşekkürler cemil bey hoşbulduk, saygı bizden 🙂
Ve elbette YUKI ile ilgili her konuda yardımcı olmaya bilgilendirmeye her zaman hazırız.
Mutlaka bizimde eksik bilgilerimiz vardır tam bilmediğimiz henüz hakim olamadığımız ürünler ve teknik konular vardır, e zaten bu platformlar da paylaşım ve bilgi alışverişinde bulunabilmemiz için var ve iyi ki var.
Ama YUKI ürünlerin hakkında her zaman doğru bilgiye ulaşıp ilgilenen arkadaşlarımıza ileteceğimize emin olabilirsiniz.

not: Erol bey' le telefonda senli benli olduk 🙂 sizle de mutlaka karşılaşsak aynı şekilde olacağına eminim, bey, siz gibi hitaplar resmiyetten ziyade arkamızdan gelen nesillere güzel örnek olabilmek adına.
siz de mutlaka çok iyi biliyorsunuz ve takip ediyorsunuzdur, müthiş şekilde sportif ve amatör balıkçılığa genç tutkunlar katılıyor. 15 16 18 20 yaşlarında pırıl pırıl gençler ve bu gençler internet nesli 🙂 bu işe başlarken ilk önce bu gibi siteleri takip edip okuyup bilgi almaya çalışıyor. Bizler ne kadar iyi örnek olursak ülkemizde ki yeni nesille gelen sportif balıkçılarda avrupa ve dünya ile boy ölçüşecek düzeye o kadar çabuk gelecektir...
Bu konu benim şahsen çok önem verdiğim bir konu olduğundan değinmek istedim 🙂
tekrar saygılar size de iyi geceler.

@oltayagel.com" sizde bir yorum yapsanız"
diye bir mesaj yazmıştım,sonra sildim..
Peki neden sildim?
Daha önceki yorumlarımda artık konuşmak istemiyorum diye bir çok kez yazdım..sizin konuyu okuduğunuzu görünce size yazdım..
Sonrasında hani daha yazmayacaktım dedim ve sildim...Ama sizin konuya hakim biri olarak düşündüğüm için yazmış idim ..
Abi boşver bu kadar laflamak yeter hadi ava çıkalım artık 😉
bu kez cidden iyi geceler 🙂, benim çıkmam lazım merada bekliyorlar...
herkese rastgele...

Back