Zamana Karşı Bir Yarışa Döndü Sanki

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bkirgic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben çok sık gidemiyorum ama hanıma hep söylediğim şey balık varsa kalırım yoksa da tutana kadar kalırım 🙂
şu sıralar gece gittiğimden fırsat bulmuşken hanımdan izin kopardığımda bir 5 - 6 saat arası harcıyorumdur. bazen duruma göre değişiyor. tekneyle çıktığımızda yine 5 saat sürüyor. ama 2014 senesinde tekneyle çıktığımızda 10 kilo kadar sarıkanat 7 - 8 parça lüfer yakalamıştım. balık 8 de başladı 10:30 gibi avı sonlandırdık yeterli diye. o gün bütün teknelerde durum aynıydı biz erken döndük.
yani benim için ortalama 5 saat gidiyor abi.

çok zaman harcıyoruz gibi geliyor bana o yüzden açtım konuyu.

En az 5 saat harcıyorum Sabah veya Aksam sularında.. Bazen tüm gün de olabiliyor.. Ama şöyle bir durum var mesela benim ki tatlı su olduğu için sezon kısa o yüzden pek dikkat cekmiyor.. 🙂

En az 5 saat harcıyorum Sabah veya Aksam sularında.. Bazen tüm gün de olabiliyor.. Ama şöyle bir durum var mesela benim ki tatlı su olduğu için sezon kısa o yüzden pek dikkat cekmiyor.. 🙂
işin kötüsü zamanın nasıl geçtiğinide anlamıyoruz 🙂

O en kötüsü.. 🙂 Mesela benim hanım sezonun ne zaman açılıp ne zaman bittiğini biliyor.. Benden daha iyi takip ediyor.. Son haftaların tadını çıkar cinsinden.. 🙂 sonra o 5 saat oluyor bana 5 dakika.. 🙂

O en kötüsü.. 🙂 Mesela benim hanım sezonun ne zaman açılıp ne zaman bittiğini biliyor.. Benden daha iyi takip ediyor.. Son haftaların tadını çıkar cinsinden.. 🙂 sonra o 5 saat oluyor bana 5 dakika.. 🙂
ben onu şu olaya benzetiyorum ,
sabah kalkarsın satte bakarsın 05:00 ohoooo daha iki sat var desin kafanı yaztığa koyarsın alarm çalar 🙂)))

Back