Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zamana Karşı Bir Yarışa Döndü Sanki

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Ben çok sık gidemiyorum ama hanıma hep söylediğim şey balık varsa kalırım yoksa da tutana kadar kalırım :)
şu sıralar gece gittiğimden fırsat bulmuşken hanımdan izin kopardığımda bir 5 - 6 saat arası harcıyorumdur. bazen duruma göre değişiyor. tekneyle çıktığımızda yine 5 saat sürüyor. ama 2014 senesinde tekneyle çıktığımızda 10 kilo kadar sarıkanat 7 - 8 parça lüfer yakalamıştım. balık 8 de başladı 10:30 gibi avı sonlandırdık yeterli diye. o gün bütün teknelerde durum aynıydı biz erken döndük.
yani benim için ortalama 5 saat gidiyor abi.

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
çok zaman harcıyoruz gibi geliyor bana o yüzden açtım konuyu.

B

BS Okuru

Misafir
En az 5 saat harcıyorum Sabah veya Aksam sularında.. Bazen tüm gün de olabiliyor.. Ama şöyle bir durum var mesela benim ki tatlı su olduğu için sezon kısa o yüzden pek dikkat cekmiyor.. :)

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
En az 5 saat harcıyorum Sabah veya Aksam sularında.. Bazen tüm gün de olabiliyor.. Ama şöyle bir durum var mesela benim ki tatlı su olduğu için sezon kısa o yüzden pek dikkat cekmiyor.. :)
işin kötüsü zamanın nasıl geçtiğinide anlamıyoruz :)

shadowpane

Daimi Üye
Adı
Hakan SEZEN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
haftada bir, pazar günü yol dahil 12/15 saat

B

BS Okuru

Misafir
O en kötüsü.. :) Mesela benim hanım sezonun ne zaman açılıp ne zaman bittiğini biliyor.. Benden daha iyi takip ediyor.. Son haftaların tadını çıkar cinsinden.. :) sonra o 5 saat oluyor bana 5 dakika.. :)

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
O en kötüsü.. :) Mesela benim hanım sezonun ne zaman açılıp ne zaman bittiğini biliyor.. Benden daha iyi takip ediyor.. Son haftaların tadını çıkar cinsinden.. :) sonra o 5 saat oluyor bana 5 dakika.. :)
ben onu şu olaya benzetiyorum ,
sabah kalkarsın satte bakarsın 05:00 ohoooo daha iki sat var desin kafanı yaztığa koyarsın alarm çalar :))))