Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zoka Çalışmam

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aradaki ip yarım cm kadar daha kısa olabilir aslında, bu sene çok takım kestiriyorum ben , fazla balık olduğu için hayvan bir an önce yemi yutma peşinde eger alttaki igneye takılmamışsa genelde sondaki igneyi kesip gidiyor :) Tabi ki bu benim görüşümdür, şimdiden rastgelsin abicim :)

B

BS Okuru

Misafir
Bu sekılde hıc takım kestırmedım öndeki ıgnenın arkasına fırdondu oldugundan takım kesme durumunu yasamıyorum denemenızı tavsıye ederim...

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Zokalı takım için buna benzer bir takım hazırlayacağım fırdondü tabi ki işe yarayacaktır, ama balık biraz irice oldugunda risk olusturuyor , devamlı kesiyor demiyorum bazen öyle br yutuyor ki kesmesi kacınılmaz hale geliyor, bazen karaya aldıgımda kesip yere düşüyor bazen de denize düşüyor, ama bu bahsettiğim 15-20 balıkta bir denk geliyor yani devamlı kesip kesip gitmiyor tabi ki :)

sunny1403

Daimi Üye
Adı
Tahir
Emegınıze saglık güzel olmus.

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
denedikçe yyeni takımlar gelişiyor güzel bir hobi halini alıyor bende bu işe hastayım sadece resim yükleme sıkıntısından ne yazıkki paylaşamıyorum daha önce çalışmamı paylaşmıştım tabiki çok gelişiyor neyse eline sağlık yanlız ip misinayı lüfer rahat kesiyor oto lastiğinde kullanılan ipler ve benzerlerini değerlendir derim

scorpion26

Daimi Üye
Bu konuda benimde bir sorum olucak. Bu tarz zokalar derinliği fazla olmayan kıyılarda da kullanılabilir mi yoksa sadece boğaz ya da galata gibi yerler için midir?

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
hafif zokayı ben yapıyorum ama image sorunundan fotosu görünmeyebilir kurşunsuz zoka yapımı diye çıkar