Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zoka Dökümü

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
yaptığım hata kalıbı ısıtmamakmış meğer :) daha kalıba dökmeye başlıyordum donuyordu kurşun. uygun bir zamanda tekrar deneyeceğim, teşekkürler burak abi çok açıklayıcı olmuş.

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
yaptığım hata kalıbı ısıtmamakmış meğer :) daha kalıba dökmeye başlıyordum donuyordu kurşun. uygun bir zamanda tekrar deneyeceğim, teşekkürler burak abi çok açıklayıcı olmuş.

Sevgili Hüseyin paylaşımın işe yaraması beni mutlu etti.Çalışmalarında başarılar dilerim.Selam ve sevgiler.

MezarKabul

Üye
Adı
KADİ EMRE AŞKIN
Bu teknik malzemelri nerden tedarik edebiliz civa lehim. Bızzz delik acma aparatı vs

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pitbullclubturkey

Yeni Üye
Adı
Bora ÖZTÜRK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selam Arkadaşlar;
konularda yüklenen resimlerin hiç birisi açmıyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı... Bilgi verirseniz sevinirim..

pitbullclubturkey

Yeni Üye
Adı
Bora ÖZTÜRK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Peki soruyu değiştirsem :) Herkes resimleri açabiliyor bende mi sıkıntı var acaba...__??

balikciali

Aktif Üye
Adı
Ali V.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Peki soruyu değiştirsem :) Herkes resimleri açabiliyor bende mi sıkıntı var acaba...__??
Konudaki resimler yüklendiği siteden zaman aşımı nedeniyle kaldırılmış, o yüzden göremiyoruz. "Zoka dökümü" diye internette aratırsanız birçok kaynak ve video bulabilirsiniz. Kurşun sağlık açısından tehlikeli, dikkatli olmakta fayda var. En iyisi hazır zokalardan almak. Fiyatları da uygun zaten.