Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

03.10.2011 DİDİM Levrek Avı

lorel

Aktif Üye
Adı
ilyas söylemez
Sabah 04:00 gibi avlakta yerimi aldım saat 06:40 a kadar ne bir takip nede vuruş alabildim.Gün ağırmaya başlamış,kollarım yorgun düşmüştü artık, sayısız atış denemlerim sonuçsuz kalıyordu.Bir tuhaflık var gibi geliyor ama sebebini kestiremiyordum hava,rüzgar,dalga her şey ava müsayitti ama yaptığım tüm aksiyonlar cevapsız kalıyordu.Günü kurtaran balık saat 06:40 da sağlam bir vuruşla kendini gösterdi, çok hırçın ve mücadeleci çıktı kendileri.5 dakikalık bir mücadele sonuç 49 cm ölçdüğüm balığı kıyıladım.
Herkese daha iyileri rastgelsin

m1976k

Aktif Üye
Adı
murat keleş
yorgunluk kalmamıştır eminim çok güzel hangi sahteyle aldığınızıda paylaşırmısınız...

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
tek olsun bizim olsun.
Tebrikler,en azından emeğe değmiş.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
abi tebrik ederim bazen balık anlık replik yapıyor işte tüm gece av vermezken 5 dakikada neşe getiriyor :D devamını dilerim bu seferki sahte neydi acaba ?

ryetik

Daimi Üye
Adı
Ramazan Yetik
Tebrikler İlyas Bey. İçinde Daiwa , Shimano olmayan raporlar nedense bana daha bir güzel geliyor , raporlarınızın takipçisiyim :)..