Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

03/11/2013 kasna avımız.

Glenium34

Aktif Üye
Adı
Yasin Kutlucan
Herzaman dediğim gibi Murat Cokun abimle av yapmak bir ayrıcalıktır...İyiki tanımışım onu iyiki kader bizi buluşturdu.Güzel yorumlarınız için binlerce teşekkürler.İnşallah sizlerede nasip olur.

Cevat Göven

Daimi Üye
Adı
cevat göven
güzel av olmuş murat, ikinizede tebrikler

roy

Aktif Üye
tebrikler Murat abi. avlagin dogalligi bir harika. en çok agaç üzerindeki fotograf hosuma gitti. devamini diliyorum.

Adı
kerim ay
tebrikler.çok güzel fotolar,muhteşem kartpostallık manzara.tatlısu balık avcılığı gerçekten çok büyük bir keyif,balık olmasa bile eşşiz doga manzarasında olta sallamak muhteşem bir duygu...

Murat Çoşkun

Aktif Üye
Adı
murat
tebrikler Murat abi. avlagin dogalligi bir harika. en çok agaç üzerindeki fotograf hosuma gitti. devamini diliyorum.
teşekkürler roy,
ağaç üstündeki görüntü güzel ama, ağaçtan karaya dönerken ne çektim bir bilsen,:(
güzel av olmuş murat, ikinizede tebrikler
teşekkürler cevat abim.
tebrikler.çok güzel fotolar,muhteşem kartpostallık manzara.tatlısu balık avcılığı gerçekten çok büyük bir keyif,balık olmasa bile eşşiz doga manzarasında olta sallamak muhteşem bir duygu...
Teşekkürler kerim.
tatlı su balıkçılığının yarısıda güzel bir doğa yürüyüşü oluyor zaten.

Herzaman dediğim gibi Murat Cokun abimle av yapmak bir ayrıcalıktır...İyiki tanımışım onu iyiki kader bizi buluşturdu.Güzel yorumlarınız için binlerce teşekkürler.İnşallah sizlerede nasip olur.
teşekkür ederim avdaşım, dostum, seninle beraber avlanmak gerçekten çok keyifli, senin gibi doğayı seven,koruyan ve avdan sıkılmayan, dır'dır yapmayan bir avdaş bulmak gerçekten zor.