UZM-36
Yeni Üye
- Adı
- mahmut çolak
Selam arkadaşlar,04.02.2012 günü saat:10.30 da Dörtyol barınagına at-çek yapmaya gittim, hava, deniz herşey güzeldi barınak ucundan avlanan şahsen tanıdıgım bir arkadaşa rastladım, varmı bişeler dediğimde 1 palamut, 1 baracuda ve 2 levrek tuttugunu, levrekleri ve palamutu silikon çaparisi ile baracudayı ise sahte ile aldıgını söyleyerek bana sen geç kaldın ama sabah erken gelseydin iyi balık oynuyordu dedi, bende sabahları havanın soguklugundan evden çıkmak istemediğimi belirterek birazda olsa yine ümitlenerek at çek yapmaya başladım ve 2 şer 3 er takiplerin oldugunu görünce daha sık aralıklarla atıp çekmeye başladım, ve bu arada saat:11.30 sıralarında meşhur strike pro marka sahtemin izmarit modeline birden agırlık bindi ve denizin suyu çok berrak oldugundan yaldır yaldır parlayarak geliyordu ilk etapta ne olduğunu çıkartamadım ama yaklaştırdığımda bunun bi levrek oldugunu gördüm ve dışarıya aldım, bu arada sahte ile ilk levreğimi de tutmuş oldum birazdaha at çek yaptım ancak saat.13.30 gibi yapılacak işlerim oldugundan ayrılmak zorunda kaldım ve avımıda ilk ve tek levreğimle sonlandırdım.Birkaç fotoyuda siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim.Esen Kalın.