avcihan
Aktif Üye
Teşekkür ederim Recep abi. Boş zaman buldukça bişeyler yapmaya çalışıyoruzCihan tebrik ederim hiç boş durmuyorsun nedir bu balıkların senden çektiğipaylaşım için teşekkürler bereketli olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim Recep abi. Boş zaman buldukça bişeyler yapmaya çalışıyoruzCihan tebrik ederim hiç boş durmuyorsun nedir bu balıkların senden çektiğipaylaşım için teşekkürler bereketli olsun.
Teşekkür ederim Adem abi.Umarım sizede daha güzel balıklar rastgelir.Tebrikler Cihan güzel av olmuş ,meraya da bayıldım doğrusu devamı daha büyük olur dileğiyle hoşcakal.
Teşekkür ederim.güzel balıklar tebrikler
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim İsmail abi.tebrikler cihan kardeş iri trofeli avlar dilerim
Teşekkür ederim Erhan abi umarım birlikte daha güzellerini yakalarızadam avcı yaa
helal olsun kardeşim daha büyüklere yakışır sana![]()
TeşekkürlerTebrikler...
Teşekkürler.Tebrikler..Afiyet olsun..
Teşekkür ederim Onur abi.Evet biraz bal var tabikihemde ballı avcı![]()
kardeşime yakışırr tebrik ediyorum cihancım.daha büyüklerine birlikte inşallah![]()
Zeki abi gerçekten çok güzeldi tersliklere rağmen.İlerleyen zamanlarda tekrar görüşmek üzereCihan'cim her turlu terslige ragmen cok guzel bir sabahti. Yarin hava lodos ama bizim Ayvalik'taki son sabahimiz, umarim yarinda bikac pasayi kandirabiliriz. Bendeki fotoyuda ben paylasiyim.
![]()