avcihan
Aktif Üye
Teşekkür ederim.Tebrikler güzel bir av olmuş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim.Tebrikler güzel bir av olmuş.
Teşekkürler.Helal Olsun cihan Kardeş...
Teşekkürler Yaşar abi.Tebrikler avınıza.
İhbarı yapan vatandaşı da tebrik etmek istiyorum. Demekki gece dalmaya gelen olsa direkt ensenelecekmiş![]()
Teşekkür ederim.Tebrikler Cihan güzel av olmuş ...
Murat abi çok teşekkürlerGerçekten de o berrak suda balığı kandırabilmek büyük ustalık,tebrik ederim seni.
Teşekkürler Murat abi.Zaman kaybetsekte ihbarları değerlendirmeleri güzel birşey.Boş boğazlar yüzünden kaybedilen zaman olsada, avlananlar müthiş. Her daim rastgelsin.
Cihan tebrik ederim. Ayrıca sahtenin renk kodu nedir kardeş. Bende geçen 03T modelinden edindim gümüş griÇanakkale'yi bırakıp Ayvalık'a döndükten sonra aklım orda kalsada önümüzdeki maçlara bakmak gerekiyordu.
İstanbul'dan gelen Zeki ve Selman abilerimde dün biraz keşif yaparak yeni mera aradık.Bu sabah 5 gibi buluşup önce
bi köprüyü denedikten sonra 6 gibi meraya geçtik ve atışlara başladık.Selman abi araca yakın bir kayanın
üstünden atarken , Zeki abi ve ben kıyıyı yavaş yavaş tarayarak ilerliyorduk, ara sıra takip oluyordu.İlk
başladığımız noktadan baya uzaklaşmıştık saat 7 ye yaklaşırken bir takip sonrası sahte kıyıya baya yaklaşınca
balık sahteye saldırdı ve hiç balıkla oynamadan kıyıya aldım hemen bir fotoğraf çekindim.Daha sevincini bile
yaşayamadan tel çaldı ,arayan Selman abiydi.Emniyetten iki kişinin geldiğini ve çabuk bizi beklediğini söyledi.
Hemen geri döndük.Kafamızdaki lambaları gören birisi gece dalış yapıyorlar diye şikayet etmiş bizi.Dalış
yapmadığımızı anlayınca emniyetten arkadaşlar ''rastgele'' diyerek ayrıldılar ama 15-20 dakikayı kaybetmiştik.
Hemen balık aldığımız yere gittik daha ilk atışlarda Zeki abide bir güzelliği
kandırdı.Daha sonrasında kıyıdı tarayarak devam ettim sadece bir kaç takip oldu ve saat 9:30 gibi avı sonlandırdık.
Nasip olursa yarın başka biryeri deneyeceğiz.Hepinize Rastgele.
Kullanılan kamış: okuma alumina 2.58 10-40 gr
Kullanılan makina: shimano aernos 3000sfa
misina: remixon fusion 0.20mm
sahte: shimano fortune
![]()
![]()
![]()