Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bnm tuttugum baliklarin hic biri limit alti deyip kabul etmiyorum resimlere iyi bakarsan o kucuk baliklar ispari burda onemli olan cok balik yakalamak deyil ben eskinayi yillardir yakalarim limitinide gayet iyi bilirim saldiklarim tuttuklarimin 5 katidir bn cani deyilim bilim bilmeden boyle konusmayinBu konuda yazılacak fazla bişey kalmamış resimler oldukça net anlatıyor.
Konuyu açan arkadaş az bişi araştırma yapa bilirmisin eşkinanın kaç cmden sonra üremeye başladıgı ergenlige eriştigi vs vs. Hangi balığı ne kadar iken tutacagını az buçuk kestire bilirsin sanırım resimlerde gördüğüm kadarı ile 7 tanesi hariç gerisinin salınması çok daha caizdi sanırım. Tabi bu benim fikrim Bir zamanlar ne güzel yasaktı yakalanması ama malesef sirkülerimiz değişti malesef serbest oldu ve durum ortada.
Dip not: Bende eşkina avlarını çok sevmekteyim. minimum 750 gr alırım gerisi suya buda 35-40 cm filan demektir bilginize. En azından Şu zamanlarda Yawruların tam palazlanma zamanıdır Lütfen ufak balık yoksa Büyük balıkta yoktur.
Konu hakkında biraz araştırma yaparsan sevinirim.
ispariyi bilmesek yutturacan neyse konuyu uzatmanın bi mantıgı yok resimlere net net bakıyorum ama eşkinaların boyları hala ufak geliyor bana.Bnm tuttugum baliklarin hic biri limit alti deyip kabul etmiyorum resimlere iyi bakarsan o kucuk baliklar ispari burda onemli olan cok balik yakalamak deyil ben eskinayi yillardir yakalarim limitinide gayet iyi bilirim saldiklarim tuttuklarimin 5 katidir bn cani deyilim bilim bilmeden boyle konusmayin
Valla bnm kimseye bisey yuddurmak gibi niyetim yok bnm icim rahat kimseyede aciklama yapma zorunlugumda yokispariyi bilmesek yutturacan neyse konuyu uzatmanın bi mantıgı yok resimlere net net bakıyorum ama eşkinaların boyları hala ufak geliyor bana.