Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

09.05.2012 12.05.2012 eşkina avlarım

mufitsa

Aktif Üye
Adı
derman caglar
Bu konuda yazılacak fazla bişey kalmamış resimler oldukça net anlatıyor.

Konuyu açan arkadaş az bişi araştırma yapa bilirmisin eşkinanın kaç cmden sonra üremeye başladıgı ergenlige eriştigi vs vs. Hangi balığı ne kadar iken tutacagını az buçuk kestire bilirsin sanırım resimlerde gördüğüm kadarı ile 7 tanesi hariç gerisinin salınması çok daha caizdi sanırım. Tabi bu benim fikrim Bir zamanlar ne güzel yasaktı yakalanması ama malesef sirkülerimiz değişti malesef serbest oldu ve durum ortada.

Dip not: Bende eşkina avlarını çok sevmekteyim. minimum 750 gr alırım gerisi suya buda 35-40 cm filan demektir bilginize. En azından Şu zamanlarda Yawruların tam palazlanma zamanıdır Lütfen ufak balık yoksa Büyük balıkta yoktur.

Konu hakkında biraz araştırma yaparsan sevinirim.

ercag

Üye
Adı
erçağ yıldırım
tebrikler,bu sene gittiğim eşkina avlarında 0 çekmeye devam ediyorum.sizi tebrik ediyorum ben sanırım gittiğim yerleri kurutuyorum :) vuruş bile alamadığımız zamanlar oluyor.

34cengiz

Yeni Üye
Adı
cengizdoluca
Bu konuda yazılacak fazla bişey kalmamış resimler oldukça net anlatıyor.

Konuyu açan arkadaş az bişi araştırma yapa bilirmisin eşkinanın kaç cmden sonra üremeye başladıgı ergenlige eriştigi vs vs. Hangi balığı ne kadar iken tutacagını az buçuk kestire bilirsin sanırım resimlerde gördüğüm kadarı ile 7 tanesi hariç gerisinin salınması çok daha caizdi sanırım. Tabi bu benim fikrim Bir zamanlar ne güzel yasaktı yakalanması ama malesef sirkülerimiz değişti malesef serbest oldu ve durum ortada.

Dip not: Bende eşkina avlarını çok sevmekteyim. minimum 750 gr alırım gerisi suya buda 35-40 cm filan demektir bilginize. En azından Şu zamanlarda Yawruların tam palazlanma zamanıdır Lütfen ufak balık yoksa Büyük balıkta yoktur.

Konu hakkında biraz araştırma yaparsan sevinirim.
Bnm tuttugum baliklarin hic biri limit alti deyip kabul etmiyorum resimlere iyi bakarsan o kucuk baliklar ispari burda onemli olan cok balik yakalamak deyil ben eskinayi yillardir yakalarim limitinide gayet iyi bilirim saldiklarim tuttuklarimin 5 katidir bn cani deyilim bilim bilmeden boyle konusmayin

evren28_fb

Yeni Üye
Adı
evren güneş
eline sağlık.mera tam olarak neresi.en azında anadolu yakası mı? avrupa mı?bu hafta sonu bizde eşkine planlıyoruz.yardımcı olursan sevinirim.herkese rastgele

mufitsa

Aktif Üye
Adı
derman caglar
Bnm tuttugum baliklarin hic biri limit alti deyip kabul etmiyorum resimlere iyi bakarsan o kucuk baliklar ispari burda onemli olan cok balik yakalamak deyil ben eskinayi yillardir yakalarim limitinide gayet iyi bilirim saldiklarim tuttuklarimin 5 katidir bn cani deyilim bilim bilmeden boyle konusmayin
ispariyi bilmesek yutturacan neyse konuyu uzatmanın bi mantıgı yok resimlere net net bakıyorum ama eşkinaların boyları hala ufak geliyor bana.

yerimhamsiyi

Yeni Üye
Adı
bahadır ayyıldız
Eşkina boyLarı gaayet ideal.. isparilerde cabası eline emegine sağlık afiyetle ye kardeşim

ercag

Üye
Adı
erçağ yıldırım
evt avrupada olursa bir organizasyon katılmak isterim;su altı su üstü hiç fark etmez :)

34cengiz

Yeni Üye
Adı
cengizdoluca
ispariyi bilmesek yutturacan neyse konuyu uzatmanın bi mantıgı yok resimlere net net bakıyorum ama eşkinaların boyları hala ufak geliyor bana.
Valla bnm kimseye bisey yuddurmak gibi niyetim yok bnm icim rahat kimseyede aciklama yapma zorunlugumda yok
Isteyen begenir isteyende begenmez ama kimse kucuk diye iftira edemez

34cengiz

Yeni Üye
Adı
cengizdoluca
Mera olarak buyukcekmece bababurnu direk adres herkez nasiplensin