Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

1 eylül haliç balık avı ve ağustos zarganaları

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
merhaba herkese;öncelikle herkesin geçmiş ramazan bayramını kutlarım.
siteye uzun zamandır konu açamıyordum bu güne kısmet imiş :)

1 eylül sabahı her zamanki kalsikleşmiş zargana avını gercekleştirmek için arkadasım hakan ile yenikapıya doğru aracımızla seyir halinde iken unkapanı köprüsünden geçiyorduk ne oldu ise o an oldu :D
Çapariye sıralanmış sardalyeleri görünce zarganadan vazgeçip rotayı istavrit ve sardalya balığına çevirdik;balat kadir has üniversitesinin önünden botumuzu şişirip açıldık halicin sularına deniz oldukca temiz görünüyordu.

saat 12 sularında çaparilerimizi suya indirdik ve tıkırtılar başladı :harika:

2 arkadas yaklasık 6 kilo balığımızı aldıktan sonra saat 18:00 gibi avı sonlandırdık.
balık zaman zaman su üstü zaman zaman orta suda geziniyor sardalya yoğunlukta olmak üzre karışık geliyordu;çapari olarak 15-10 misina beyaz iğne yeşil ve beyaz sim kullandık.
Not:sardalya özellikle beyaz sime daha iyi atlıyor.

2011 ağustos muhtelif zargana avlarımız

Ve birkaç video :)

söz dinlemeyen bir yaramaz :D

başı boş gezen bir kıbrıs takımına gözünden ve yüzgecinden yakalanmış bir kefal

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler abi maşallahınız var ben daha öncelerde de araştırmıştım ama bir sağlam kaynak bulamadım bu zarganalar iki çeşit gagası uzun olanlar vücudu da ince ve uzunken kısa küt gagalı zarganalar daha kalın daha açık renkli ve tombullar :D

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler
Güzel avlar gerçekleştirmişsiniz

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Maşallah çeşit olmuş, zargana çok lezzetli ve fosfor oranı yüksektir, çok severim, Tebrikler...:)

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Adı
Akın Kaptan
Tebrikler. Hepsi birbirinden lezzetli balıkladan bolca yakalamışşsınız. Hep rastgelsin.

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
keyiflii bir av olmuş zarganalar sağlam
tebrikler abi maşallahınız var ben daha öncelerde de araştırmıştım ama bir sağlam kaynak bulamadım bu zarganalar iki çeşit gagası uzun olanlar vücudu da ince ve uzunken kısa küt gagalı zarganalar daha kalın daha açık renkli ve tombullar :D
Tebrikler
Güzel avlar gerçekleştirmişsiniz
Maşallah çeşit olmuş, zargana çok lezzetli ve fosfor oranı yüksektir, çok severim, Tebrikler...:)
Tebrikler. Hepsi birbirinden lezzetli balıkladan bolca yakalamışşsınız. Hep rastgelsin.
Maşallah kardeşim.bereketli av olmuş.darısı başımıza

değerli yorumlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim ;bu pazar olurda balığa gidersem bol resim çekip koyarım siteye

Sydney24

Üye
Adı
Erkan
Maşallah güzel av olmus videoları izlerken bayagı haz aldım .. keske bende gündüzleri balığa gidebilsemde böle vidolarım olsa anı olarak kalsa.....hem tuttugunuz balıklar hem video +10 diorum

burukmustafa

Yeni Üye
Adı
mustafa buruk
Öncelikle tebrik ederim ve devamını dilerim.Zargana da yem olarak ne kullanıyosunuz? misina ölçünüz nedir?
Bol balıklı avlar :d