Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

1 Mayıs İstavritleri

mahmutignak

Daimi Üye
Adı
mahmut ignak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
1 Mayıs tatilinden faydalanarak kendimizi alanlar yerine sahile attık.Hedef balığımız öncelikle çinokoptu.Bizim ihtiyarla birlikte 5:30da buluştuk.6:00 gibi oltalarımızı suya indirmeyi başarmıştık.İlk birkaç atış boş geçtikten sonra tam balık olacağı saate bir tekne geldi.Tarak gibi birşeyi denize atıyorlar sonra onu 100 metre kadar sürüyorlar; halat yardımıyla kayığa alıyorlar.Kayıkta birşeyleri seçiyorlar.Tekrar aynı işlemleri yapıyorlar.Ya polisimi arasak,sahil güvenliğimi arasak diye düşünürken,tam bu sırada yolda bir minübüs peydah oldu. Minübüstekiler kayıktakilerin videosunu çekiyorlardı.Aha dedim buldular belalarını.Sonra kayıktakilerde bunu farkettiler sahile okadar yakın bu işlemi yapıyorlar ki ne konuştuklarını rahatlıkla duya biliyorsunuz.Bu arada bi 10 dakika kayboldular.O esnada birkaç atış yaptım.Bir çinokopu kandırdm.Çok güzel birgün olacak diye düşünürken,Tekrar geri geldiler.30-45 dak.kadar daha aynı işlemi yaptılar.

Tam onlardan kurtulduk diye sevinirken .Birden sahilin kalabalıklaştığını fark ettim.1 Mayısı alanlar yerine sahilde kutlamaya gelenlerin sayısı oldukça fazlaydı;)Bu seferde çaparicilerden rapala atamaz olduk.Bizde uyduk imama:D4lü-5'li istavritleri kovamıza attık.Tavalık balığımızı aldık.

Sahile gelen arkadaşımla biraz muhabbet ettikten sonra balıkların yarısını ona verdim.Bunlarda bizim tavanın hakkı.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler sevgili Mahmut,çok güzel balıklar...
başarılı avlarının devamını dilerim,,afiyet olsun..:):)

lüferoski

Daimi Üye
Adı
sedat dalcı
bugun güzel istavrit yapmış bende duydum tarabya tarafları baya kalabalıkmış ben ne meydana nede balığa gidebildim işteydim size afiyet olsun güzel balık almışsınız.

teknedekilerde büyük ihtimal milletin taktıgı rapalaları topluydur.:)

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler usta güzel balıklar çinekop bir iki daha olaydı çok daha iyiydi :)

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Bereketli olsun hocam.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bereketli olsun. Ama kaçak midyecilere canım sıkıldı. Arkadaşımda söyledi bugün, o da görmüş. Yasak bölgede midye çıkartıyorlar. Deniz polisi ve sahil güvenliğe (155-158) ihbar etmek gerek bu üç kağıtçıları. Tekne ismi ile...

Fecri

Daimi Üye
Adı
Fecri
Bereketli olsun, nice güzel raporlara.
Ben de bugün, 10:00 - 14:00 arası Emirgan'dan bir iki tavalık istavrit aldım şükür.

piroglu52

Üye
Adı
Bülent YAZKAN
Mahmut bey bereketli olsun,afiyet olsun

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Mahmut
Belki de çok verimli olabilecek bir gün midyeciler yüzünden heba olmuş.
Neyse ki istavritler de günü kurtarmış.
Afiyet olsun