mahmutignak
Daimi Üye
- Adı
- mahmut ignak
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
1 Mayıs tatilinden faydalanarak kendimizi alanlar yerine sahile attık.Hedef balığımız öncelikle çinokoptu.Bizim ihtiyarla birlikte 5:30da buluştuk.6:00 gibi oltalarımızı suya indirmeyi başarmıştık.İlk birkaç atış boş geçtikten sonra tam balık olacağı saate bir tekne geldi.Tarak gibi birşeyi denize atıyorlar sonra onu 100 metre kadar sürüyorlar; halat yardımıyla kayığa alıyorlar.Kayıkta birşeyleri seçiyorlar.Tekrar aynı işlemleri yapıyorlar.Ya polisimi arasak,sahil güvenliğimi arasak diye düşünürken,tam bu sırada yolda bir minübüs peydah oldu. Minübüstekiler kayıktakilerin videosunu çekiyorlardı.Aha dedim buldular belalarını.Sonra kayıktakilerde bunu farkettiler sahile okadar yakın bu işlemi yapıyorlar ki ne konuştuklarını rahatlıkla duya biliyorsunuz.Bu arada bi 10 dakika kayboldular.O esnada birkaç atış yaptım.Bir çinokopu kandırdm.Çok güzel birgün olacak diye düşünürken,Tekrar geri geldiler.30-45 dak.kadar daha aynı işlemi yaptılar.
Tam onlardan kurtulduk diye sevinirken .Birden sahilin kalabalıklaştığını fark ettim.1 Mayısı alanlar yerine sahilde kutlamaya gelenlerin sayısı oldukça fazlaydı
Bu seferde çaparicilerden rapala atamaz olduk.Bizde uyduk imama
4lü-5'li istavritleri kovamıza attık.Tavalık balığımızı aldık.

Sahile gelen arkadaşımla biraz muhabbet ettikten sonra balıkların yarısını ona verdim.Bunlarda bizim tavanın hakkı.

Tam onlardan kurtulduk diye sevinirken .Birden sahilin kalabalıklaştığını fark ettim.1 Mayısı alanlar yerine sahilde kutlamaya gelenlerin sayısı oldukça fazlaydı

Sahile gelen arkadaşımla biraz muhabbet ettikten sonra balıkların yarısını ona verdim.Bunlarda bizim tavanın hakkı.