Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

100 TL ye kamış önerebilir misiniz? (spin)

Erenomio

Yeni Üye
Adı
Seyit Eren
Balıkçılığa bu gibi siteler sayesinde başladım, acemiyim, daha bir setim yok buna kamıştan başlamaya karar verdim. Bütçem 100 TL, iyi bir kamış arıyorum. Marka olarak shimano ya da daiwa düşünüyorum önerilerinizi beklerim. Şimdiden teşekkürler...

Umy

Yeni Üye
Adı
Umut Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Shimano alivio olabilir 240 veya 270 lik

NRT75

Aktif Üye
Adı
Hakan Nurata
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Daiwa crossfire 270cm, 10-40 gr atarlı. kullandım, başlangıç için öneririm.

cihan drums

Daimi Üye
Adı
cihan
S.a 100 lık kamış almayın ne kadar deneyim siz olursanız olun, pişman olursunuz.

Professour

Üye
Adı
cem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
teleskopik düşünüyorsan shimano alivio. M veya MH yazan modeller yani medium veya medium heavy , parçalı düşünüyorsan seçenekler Shimano catana , daiwa crossfire 100-120 tl bandında bulabilirsin. Daiwa ya da shimano istiyorum dediğin için bu modelleri yazdım. farklı markalarda güzel kamışlar var. hele avlakta balık yoksa 1 ay boyunca gidip gelip boş döneceksen. 100 tl ye kamış alma verdiğin paraya üzülürsün.satacak kişi ararsın onu da bulamazsın.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
teleskopik düşünüyorsan shimano alivio. M veya MH yazan modeller yani medium veya medium heavy , parçalı düşünüyorsan seçenekler Shimano catana , daiwa crossfire 100-120 tl bandında bulabilirsin. Daiwa ya da shimano istiyorum dediğin için bu modelleri yazdım. farklı markalarda güzel kamışlar var. hele avlakta balık yoksa 1 ay boyunca gidip gelip boş döneceksen. 100 tl ye kamış alma verdiğin paraya üzülürsün.satacak kişi ararsın onu da bulamazsın.
Aramıza hoş geldiniz.

onr07

Yeni Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
A Rh Negatif
100 tl civari bence (kullaniyorum suan) alabileceginiz en iyilerinden biri Fladen xtra flexx 2.70 olabilir.

Erenomio

Yeni Üye
Adı
Seyit Eren
Hepinize teşekkür ederim, bütün yorumlara baktım ama Cem abinin dediği daha çok kafama yattı teşekkürler...:hrkbuya: