Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

11 ARALIK 2011 BOĞAZDA TEKNEDEN BALIK AVI TANIŞMA ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİ.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Merhaba balık sevdam ailesi,

Çok yoğun isteklerlerinizle bir balık avı ve tanışma organizasyonu daha gerçekleştirmiş olmanın vermiş olduğu mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Başta sevgili kardeşim Faruk USTA'nın yardımları,Sevgili Hamdi'nin destekleri ile alnımızın akıyla çok güzel buluşmayla sonuçlandırdık. :)

Tüm katılım yapan arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim,her arkadaşım ellerinden geldiğince yardımını esirgemedi,sağolun,varolun. :)

Pırıl,pırıl arkadaşlar,yeni Dost'luklara imzalar aldık,tahminlerim beni yanıltmadı,yüzlerini ilk kez görmeme rağmen uzun zamandır tanışıyormuş gibi sarıldık,sohbetler ettik ve eğlendik.

Balık avı olarak çok verimli olmasada yinede güzel balıklar tutuldu,Çinekop ve İstavrit.
Çinekop baya geldi ancak limit altı olan bir çok balığı sürekli geri atık,üstelik bayan misafirlerimizde bunu çok sık tekrarladılar,beyler sirküleri güzel öğretmişler anlaşılan. :D

Hepinizi tanıdığım için çok memnun oldum,desteklerinizi esirgemeden vermiş olduğunuz sözleri tutarak organizasyona gelmenizde ayrıca güzellikdeydi,bir başka organizasyonlarda buluşmak ve görüşmek üzere,sitemizi sürekli ziyaret edinizki irtibat ve gelişmelerden geri kalmayınız tavsiyesiyle sizleri ölümsüzleştirdiğimiz resimlerle baş başa bırakıyorum.

http://img825.imageshack.us/i/img2407640x480.jpg/

http://img805.imageshack.us/i/img2523640x480.jpg/

http://img163.imageshack.us/i/img2525640x480.jpg/

akkadi

Aktif Üye
Adı
ABDULLAH AKKADİ
süper olmuş mustafa abi ellerine sağlık organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim

Ümit

Daimi Üye
Adı
Ümit Özdemir
Çok güzel bir organizasyona daha imza attık, dostlarla görüştük hasret giderdik, fazla balık avlayamasak ta Yaşar abinin dediği gibi elimizi en azından balık kokuttuk :), organizasyon sorumluları Mustafa abime, Faruk abime (mangalatörümüz) ve emeği geçen katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum, ayrıca bu seferki teknemiz ve Kaptanımız Köksal bey 10 numara idi, fazla zaman geçirmeden yeni organizasyonlarda buluşmak üzere...

mertsak

Üye
Adı
mert saklayıcı
organızasyon güzeldi, akşam yazamadım yoldaydım ve çok yorgundum , uyudum otobuste :) ama emeği geçen herkese teşekkürler. umarım kıyı dan av organızasyonlarıda gerceklestırılır . emeği gecen herkese tesekkurler, herkes sıcak kanlıydı. değişik bir deneyım oldu. teşekkürler.

lüferoski

Daimi Üye
Adı
sedat dalcı
harikasınız sizlerle olmak gerçekten isterdim ama mesleğim malesef cumartesi ve pazar izin yapmama izin vermiyom özendim yaaaaa:(

caberia

Daimi Üye
Adı
Mustafa ÖZCAN
Guzel resimler ios ayarlari duzelmis galiba mustafa abi :) bu arada cengiz abi (cengiz komutan) ordaymis bi insan hicmi yaslanmaz yahu 4 sene once neyse hala ayni :))

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ah ah o gemide bende olsaydım, bağazın sularında yol alsaydım, faruk abinin mangalında et alsaydım, bir karedede benim resmim cıksaydı.

Valla ben resimlerden gelmiş kadar oldum ellerine sağlık Mustafa abi :harika::harika: Seni möderatörlükten alıp organizatörlüğe terfi ettirdim hayırlı olsun.

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Sen eve vardın birde bbilgisayar başına geçtin helal sana Nihat usta.Organizasyon süper.Gezide herşey süper gözüküyor.