m1976k
Aktif Üye
Değerli balık sevdalıları açık söylemek gerekirse dünkü orhan abinin barakuda avını görünce artık kendimi tutamayacağımı anladım ve bu sabah namazı kıldıktan sonra tam yol mera çıktım yola önce kanaldan biraz teke süzdükten sonra yola devam ve meraya giden ormanın içine gelip aracımı park ettim ve başladım yürümeye hava biraz kapalı ama sabahın bol oksijen dolu havasını ciğerlerime çeke çeke avlağa vardım. Bu yürüyüşüm yaklaşık 20 -25 dakika sürüyor. meraya varınca tabi biraz yemledim ve derken nazlıda olsa melanurlar gelmeye başladı misinam 14 lük oldukça ince misina bu yüzden 2 adet baba meloşuda kaçırdım bi ara yağmur dökmeğe başladı meterolojinin tahminine güvendiğim için yağmurlukta almayınca haliyle biraz ıslandım vel hasılı 11 gibi avı bitirip evin yoluna koyuldum daha niceleri sizlerin olsun arkadaşlarım...

cennet memleketim güzel ülkem...(bu arada meradaki resimler cep telefonu resimleri kalite düşük ama idere edin gayri)

cennet memleketim güzel ülkem...(bu arada meradaki resimler cep telefonu resimleri kalite düşük ama idere edin gayri)