Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

13 Bilyeli 4000 lik makinem geldi

mafrox

Aktif Üye
Adı
metin ayranci
Gule gule kullan.Kolu vidali gibi duruyor.

Gecen sene aliexpressden aldim 12 bilyali icini actim meraktan 4 rulman cikti. Gene allaha Şükür dedim :)

sunny1403

Daimi Üye
Adı
Tahir
Hayırlı olsun..Kullanın bakalım sonucları bildirirsenız bizde fıkır edınmıs oluruz.Rastgele..

sinarit_baba

Aktif Üye
Adı
murat yılmaz
Güle güle kullanın. Ancak deniz suyuyla temas etmemeye gayret gösterin, bilyalar anında paslanıyor. Rastgele...

yigitkaya

Üye
Makineniz hayırlı, kısmeti bol olsun.

Ancak hatırlatmakta fayda var, kalitesiz 13 rulman ilk su temasında 13 adet kilitlenmiş rulman anlamına gelebilir.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
+13 rulmanın hepsi rulman olmayabilir :) Ama bir süre iş görecektir.

night fisher

Daimi Üye
Adı
fatih h
Güle güle kullanın. Ancak deniz suyuyla temas etmemeye gayret gösterin, bilyalar anında paslanıyor. Rastgele...
piyasadaki meşhur markaların 250 tl altı makinelerdeki bilyalar paslanmıyormu,avdan sonra t.su ile yıkayıp,yağlamaz,bir hafta kullanmazsan ,yüzük bilyeleri pert oluyor.bir okuma bir daiwa makinemin bilyalarını çıkarttım öyle kullanıyorum.

Babali07

Aktif Üye
sıfır rulmanlı bir makine görmüştüm 300 tl civarı bir fiyatı vardı o kadar hafif ve dengeliydi ayrıca yag gibi dönüyordu

yekpare tornada işlenmiş olduğu söylenmişti yani rulman sayısı herşey demek değil

bu getirttiğin makineyi burda satıyolar 90 tl ye japon malı diye kalitesi kötü değil uzun süre iş görür suya girmezse

ip misinasından çelik bedenine iğnesinden silikonuna varana kadar burda satılan ürünlerin çoğu aliexpresde mevcut