Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

130 cm lik Kuzu

Ddayi

Yeni Üye
Yola cikarken sirti ile basladik 9 tane kadar Palamut aldik,
Ilerledik bol bol Mercan aldik,
50 metre derinlige geldik yaklasik 3 kiloluk Grida ( Kum Lagosu ) aldik,
100 metreye vardigimizda ise o ana kadar ki tum baliklar anlamini yitirdi...

Heyecandan kilosunu bile olcemedik ancak boyu 130 cm olan Kuzu'yu yaklasik 10 dakikada tekneye cikarmayi basardik...

Oncelikle olta takimini olusturmakta muthis yardimlari nedeniyle Spot Balik Bekir ve arkadaslarina cok tesekkurler... Verdikleri jig ile hem Grida hem de Kuzu ( Akya mi , Sari kuyruk mu henuz tam emin olamadim ) almayi basardik... Ikiside kacamadi... Ustelik ilk Jig avimizda...

Diger buyuk tesekkur de Babsi 1 teknesi ile Kaptanimiz Senol Yener ve kardesi Emrah Yener'e... Harika ev sahipligi ve yuksek bilgisi ile bizi dogru yerlere goturmesinin disinda, baligi cekerken verdigi taktikler eminim ki avi basariyla tamamlayabilmemizde cok buyuk etken oldu...

Herkese kismet olmasi dilegiyle,

Selamlar ve rastgele...

Ddayi

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

emir

Üye
Adı
emir can aktan
muhteşem bir balık. ne denirki. afiyet olsun.

elmexicano

Üye
Adı
a.c.berkyurek
Elinize saglik. Cok guzel balik. Baligi Istanbul yakinlarinda mi cektiniz? Tabi detayli bilgi vermenize getek yok. Sadece merak ettim.
Devamini dilerim.

Ddayi

Yeni Üye
Baligi Antalya sehir merkezinin 2 km aciginda, yaklasik 100 metre derinlikten cektik.

Glenium34

Aktif Üye
Adı
Yasin Kutlucan
Muhteşem bir kuzu bu jig olayı beni kendine çok çekiyor,malzemelerini de aldım ama denemek nasip olmadı,kolay kolay olacak gibi görünmüyor da.

TEKNOTURK

Daimi Üye
Adı
Erkan Keskin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dündar Bey merhaba,

Muhteşem bir balık tutmuşsunuz tebrik ederim. Bekir Abi ile bu sabah mesajınızı aldık ve fotoğaflara baktık. Size bu güzel mesajınız için teşekkürlerini iletmemi istedi ve başarınızın devamını diledi :)

Ben de merak ettim bu kuzuyu hangi jig aldı acaba?

Ddayi

Yeni Üye
Kuzu ve Lagos'u aldigimiz Jig asagida yer aliyor... Haoli Japan... Bu arada Lagos'un fotograflarini da ekledim...

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ddayi

Yeni Üye
Kesinlikle haklisiniz... Gercek olamayacak kadar kismetli bir gun oldu hepimiz icin... Ben bu sansi kaptanimizin paylasimci yaklasimina borclu oldugumuzu dusunuyorum... Pek az insan farkindadir; bilgi paylastikca artar... Bizi hep dogru yerlere ve aciklamalarini da yaparak goturdu...

Selamlar

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler
Çok başarılı bir av olmuş.
Yakaladığınız balık yanlış değerlendirmiyorsam eğer sarıkuyruk..