Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

130 cm lik Kuzu

BaLıKSıZ oLMaZ

Yeni Üye
Harika bi av olmuş tebrikler:). Herkesin hayalini kurduğu bir balık. Mayıs ayında Mersin merkezde yarım kiloluk kefali hemen önümde suyun dışına sıçrattığını ömrüm boyunca unutmayacağım. Hele sonra kuyruğunu sallaya sallaya dönüp gidişini 'Buraların ağası benim. Herkes hizaya gelsin!' dercesine. Onun ertesi günü aynı merada oltama takılan -muhtemelen horozbina- balığı üşenerek çekmeyişimden (artık bıkmıştım) 10 dakika sonra kamışın yerinden fırladığını ve 2 saniye geciksem suda sörf yapacağınıda... Çünkü vuruş olduğu anda suya baktım ve 90 cm civarı bir balık suyun üstünde debeleniyordu. Elime alır almaz iğne L şeklini aldı. sonraki gün yine bir kefali uçuraraqk kovalıyordu. Ama avlayamadım ben bu balığı... Çok şanslısınız:). Lagoslar mercanlar ayrı ayrı tebrik edilecek balıklar.

Avlarınızın devamını dilerim.

Ddayi

Yeni Üye
herkese cok tesekkurler... Bu arada gecen hafta ayni buyuklukte bir baligi maalesef 5 dakikalik bir ugrastan sonra oltadan kacirdim...Hala ruyalarima girdigini soyleyebilirim...Kayikta oldugum ve ayaga kalkamadigim icin dogru kalamayi veremedim ve pozisyonumu degistirmek uzereyken bosluk biraktigim anda da balik kacti...

Adı
FATİH DOĞAN
benimde 10,5 kglık akya deneyimim var buda ondan gönüllüymüş maaşaallaah ... avlarınızın bereketli ve daim olmasını dilerim mükemmel resimler...

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
NE kadar zevkli bir gün olduğu yüzünüzdeki gülümsemelereden belli tebrik eder devamını dilerim. Bol Şans.:)

ocalanyasin

Yeni Üye
Adı
yasin öcalan
abi süpersin ya ne yaptınız tartmadan yediniz mi balığı:D

Ddayi

Yeni Üye
aynen:) yol boyunca once kendim tartilip sonra balikla tartilirim diye plan yapip durdum... sonra is temizleme asamasina gelip te, kollari sivayinca baligi tartmayi falan unuttum... evde resmen kurban sonrasi bir goruntu olustu... benim ve benden cok cok daha tecrubeli kaptanimizin ( Senol Yener - Antalya ) tahmini , ki kendinin 43 kg luk akya avi youtube da var, baligin 30 kg civarinda oldugu yonunde... Ben 110 kg agirliginda,1.85 boyundayim... ve baligi tek elle kaldiramadim...

ama su soz dogruymus ki kacan balik hep daha buyuk oluyor... aklim hala gecen hafta kacirdigim balikta...

Ddayi

Yeni Üye
Oltamı U harfine çeviren ve kaçmayı başaran balığın hatırası olarak bu resim var artık sadece...

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cevat Göven

Daimi Üye
Adı
cevat göven
tebrikler,çok güzel av yapmışsınız,unutulmayacak bir av olmuş,devamını dilerim