Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

14-15 Haziran Organizasyonumuz Dostlarla Geçekleşti bendeki tüm resimler YÜKLENDİ.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Sevgili Balılksevdam ailesi;
Aksiliklere rağmen(yağmur)sonunda beklediğimiz organizasyonu gerçekleştirdik.

Bendede güzel resimler vardı ancak resim yükleme sitesinde sorun yaşadığımdan malesef yükleyemedim,arttık Mert kardeşimin resimleriyle yetineceğiz. :)

Katılım yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim,yeni arkadaşlarla da tanışma fırsatı bulabildim,benim adıma çok keyifli,huzurlu ve bir o kadarda yerinde bir organizasyon oldu.

Günün güzel detayı evde Annem ile birlikde büyük bir güveç hazırlayıp arkadaşlara değişiklik olsun düşüncesiyle hep mangal yemekden sıkılmıştık artık :)
Herkes çok beğendiğini söylemiş :) Afiyet şeker olsun,nasip olursa tekrarını yaparız inşallah.

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Çok güzel bir gündü. Trofe olmasa da balığımızı alarak başladık güne. Ardından günün trofeleri Faruk Usta'mın muhabbeti ve Mustafa (Hunter) Ağabeyimin muhterem validesi ile birlikte hazırladığı anne eli değmiş "Güveç" i geldi. Her şey gerçekten çok güzeldi. Yahya ağabey tanıştığıma çok memnun oldum. Mert ve arkadaşı iyiki varsınız. Taze kan her zaman iyidir. ;) Aytaç ağabey kişisel rekorunu kırmana çok az kalmıştı sağlık olsun. Tolga "Adamsın" başka yorum yapmayacağım.:) Umut ve kardeşi ve de sayın Albay'ım. az uzak kaldık ama memnun oldum tanıştığımıza. Evren kadeşim kısa da olsa seni görmek güzeldi. Özletme kendini arda sırada görüşelim.:) Kankam iyiki varsın. Sensiz hiç bir yere senle heryere gelirim kardeşim.

Veeee günün adamı "SELAHATTİN" kardeşim tekrar "HOŞ GELDİN"......

En kısa zamanda tekrar etmek umuduyla...

Herkese çok teşekkürler.

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Çok güzel bir gündü. Trofe olmasa da balığımızı alarak başladık güne. Ardından günün trofeleri Faruk Usta'mın muhabbeti ve Mustafa (Hunter) Ağabeyimin muhterem validesi ile birlikte hazırladığı anne eli değmiş "Güveç" i geldi. Her şey gerçekten çok güzeldi. Yahya ağabey tanıştığıma çok memnun oldum. Mert ve arkadaşı iyiki varsınız. Taze kan her zaman iyidir. ;) Aytaç ağabey kişisel rekorunu kırmana çok az kalmıştı sağlık olsun. Tolga "Adamsın" başka yorum yapmayacağım.:) Umut ve kardeşi ve de sayın Albay'ım. az uzak kaldık ama memnun oldum tanıştığımıza. Evren kadeşim kısa da olsa seni görmek güzeldi. Özletme kendini arda sırada görüşelim.:) Kankam iyiki varsın. Sensiz hiç bir yere senle heryere gelirim kardeşim.

Veeee günün adamı "SELAHATTİN" kardeşim tekrar "HOŞ GELDİN"......

En kısa zamanda tekrar etmek umuduyla...

Herkese çok teşekkürler.
Sabahhattin abi bende çok teşekkür ederim.bir dahaki sefere görüşmek dileğiyle.sağol.

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Ah ben de olacaktım orada. Çok istedim ama düğün ve iş bir araya gelince olmadı. Çok eğlenmişsiniz balıklar fena değil ama güveç fena :).

ALEKSALP

Aktif Üye
Herkese merhabalar,
Resimlere bakınca çok imrendim diyebilirim. Keşke geçen hafta üye olup bu güzel organizasyonunuzdan haberim olsaymış, davet de olduğunda hayır demezdim.Hayırlısı diyelim umarım başka zaman yazılarını okuduğum doğa sevgisi ile dolu güzel insanlarla tanışma fırsatını yakalarım. Gidilen yerde birlikte geçirdiğiniz zamanınızda çok müthiş geçtiği anlaşılıyor. Şehirin gürültüsünden insanların AVM takıntısı ya da evde pineklemesinden kurtulmanız ile zaten en güzel başlangıcı yapmışsınız. Dostluklarınız muhabbetiniz avlarınız daim olsun. Umarım birgün tanışırız. Herkese güzellikler...
Bu arada gidilen yer neresi?