Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

14 Sahte rapala husky jerk+savagear+jaxon+strom

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Özkan o savegar ın kafasıda ayrımı yani 3 parçamı erimi nasıl atışta takla atıyormu aksiyonu güzel gibi duruyor
Merhaba sayın abim evet sahte 3 parçalı ve aksiyonu yılan gibidir,tam bir turna katili bunun bende 9 cm olanıda var idi dişlide kullanmayı hedefliyordum ama bir turna merasında sahteye veda etmek zorunda kaldım :(:(

o an aklıma geldikçe içim yanar yanar yanar yanar yanarr yaaaaa benim içim yanar yanar Ferdi tayfur :eek:

erimi oldukça iyidir,sahte takla falan atmaz lakin bazı atışlarda öndeki iğne misinaya dolanıyor özelliklede kuvvetli rüzgarlarda

aletin aksiyonu akıllara zarar :D

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Sahteler (fdirej) Fatih beye Rezerve olmuşdur,gelen özel msjlar için teşekkür ederim.

eylmz

Daimi Üye
Erhan merhana. Okuma kamışları takas etmiştik hatırladınmı. Nasılsın iyimisin. Erzırumdamısın hala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba Fatih hocam iyiyim sen nasılsın İstanbul'a taşındım artık burda balık Peşinde koşuyoruz :)

fdirej

Yeni Üye
Merhaba Fatih hocam iyiyim sen nasılsın İstanbul'a taşındım artık burda balık Peşinde koşuyoruz :)
sevindim :) bende iyiyim teşekkür ederim. gördüğün rapalaları alıcam artık seneye turna peşinde koşturacaz inşallah. hadi kendine iyi bak sevgiler selamlar :)

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Konu kilitlenebilir,

BalıkSevdama ve emeği geçenlere teşekkür ederim,

Sahtelerin hayrını görün,güle güle kullanın.