horasanlı
Daimi Üye
- Adı
- Sinan AVCI
Teşekkür ederim İshak abi valla abi kurtları döktük biraz rahatladık. Darısı sana artık.Tebrik ederim kardeşim....Eh artık hamlık filan kalmamıştır sende...Zira kurtları dökmüşsün maşallah....
Darası bana artık...![]()
Teşekkür ederim Ahmet abi erdik valla.Tebrik ederim ne güzel muradınıza ermişsiniz![]()
Teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olsun.tebrikler sinan çok güzel av olmuş
Teşekkür Mustafa abi hiç sorma kaç defa gittik bir türlü yakalayamadım. en son Fatih'den sonra artık gitmeyeceğim diyordum. Darılmıştım eşkinalara ama sağolsunlar kırmadılar beni.Sinan'ım tebrikler kardeşim
Sonunda muradına erdinhadi hayırlısı...çok konuştuk sana bir türlü denk gelemedi.
Biliyorsun en son Sevgili Fatih'le gitmiştik sanırım.
rast gelsin kardeşim.
Bu arada bende Yalava Armutlu'dayım burdada çeşit balık ufakdan hareket başlamış,Abimle daha çok zıpkın ile karagöz,ispendek,kefal vs. vurduk.
bende bu gün olta ile biraz zargana deneyim dedim şapır,şapır yapışıyorlardönünce bir rapor hazırlarım bakarsın
selamlar.
selametle...
teşekkür ederim Selahattin daha güzelleri senile olsun.Eşkinalar çok güzeller afiyet olsun. Tebrik ederim![]()
sınan kardesım balıga cıkmak daha nasıp olmadıbayramdan berı motoru calıstıramıyordum bayadır usta gelmıyordu dun geldı baktı megersem sıntıneden dolayı akum zayıflamıs bugun akuyu doluma bıraktım allahın ıznıyle yarın aksam alıyorum kısmet olursa pazar gunu denızdeyım bı yoklama yapıcam balık varsa haberdar edıcem bugun arkadaslar 3 kılo mezgıt ve 20 kadar zargana almıslar balık basladı ınsallah meralarımız verımlı olur.
Hayırlısı olsun Fuat vardır bir hayır. Umarım güzel avlarla geri dönersin. Pazar günü nöbetçiydim bende işte. Siteye raporlara baktım. İnşallah meralar verimli olur. Geçen sene komşuları bile doyururduk ama bu sene 4 kişilik bir aileye bile yetecek balık yakalayamıyoruz. Güzel haberler bekliyorum inşallah. Rasgele kardeşim.
Selametle...