Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

15 Mart 2014 Levrek avı. (Trofe içerir).

spinseabass

Aktif Üye
Adı
kemal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler maşallah ve daha irileri rastgelsin inşallah Tuna bey. Bende Bafralıyım Bartın'da öğretmenlik yapıyorum. Yani Karadeniz avcısıyız diyelim :) mümkünse bende özelden sahteyi özelden öğrenebilir miyim? bizim burada da işe yarar diye düşünüyorum. şimdiden teşekkürler.

hozkan64

Üye
Adı
hakan özkan
muhteşem.. ellerinize ve emeğinize sağlık...

Ersin1903

Daimi Üye
Şahane av olmuş tebriker, son gelen trofeninde maşallahı var bu güzel rapor için ayrıca teşekkürler...

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrik ederim samsun da açılış yapıldı ise burada yakındır :) paşa hakkıyla mücadelesini vermiş helâl olsun ona da :)

goldboy52

Aktif Üye
Adı
MURAT AYDIN
Tebrikler Tuna kardeim de... dha erken değilmi yaw :)? tesadüf mü diyelim yoksa gerçekten sezon açıldı mı...:)??? devamıda rastgelir inşallah selamlar.. ORDU dan

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Tebrikler Tuna bey. Oltanızdan paşa trofeler eksik olmasın.

tuna55

Aktif Üye
Adı
Tuna DURUKAN
maşallah.. çok renkli bir av olmuş.bu kadar aksiyon olunca insan avdan zevk alıyor.. bizde burda özlemle bakıyoruz..daha irilerini bekliyoruz..
Teşekkürler Devrim bey, av esnasında takip bile almak insana fazlasıyla zevk veriyor. Sizede yeni sezonda keyifli avlar diliyorum.