Lafalisokalemabuno
Aktif Üye
Ben 400'lü rapala klipsi aldım, binbir uğraşla fırdöndü takıp normal klips olarak kullanıyorum. Emeğime değiyor mu, muhtemelen değmiyor. Fırdöndü 2-3 av sonra paslanıyor mu? Paslanıyor. 400 klipsi harcayabilecek miyim? Hayır. Pişman mıyım? Hayır. Muhtemelen klipse fırdöndü yerine takımlara fırdöndü daha mantıklı ama neyse.temudan şuanda kadar yem veya sahte almadım sadece 100 lü klips aldım ve çok mantıklı. Tr de 100 tane almak 400 500 tl iken orada sadece 30 tlYakında jighead de almayı düşünüyorum 100 lü . Tr de 6 lısı 70 tl idi en son aşırı ucuza geliyor çinden almak. Ben lrf yaptığım için spin sahtelerini bilmiyorum, genellikle canlı yem ile veya silikon kurt ile avlanıyorum o yüzden bir şey diyemem. Atıığım makina çok iyi tavsiye ederim yemli oltamda kullanıyorum 360 lık.
Ben jighead için kurşunsuz jighead iğnesi alıp kıstırma kurşun takmayı mantıklı bulmuştum. Size de değerlendirmenizi öneririm. Kurşun yamuk yumuk oluyor, muhtemelen aksiyonu kötü etkileniyor ama dilediğiniz ağırlıkta kurşunları ve büyüklükte iğnelerle bir sürü kombinasyon yapma şansınız var. Kurşunu eriterek koymak daha iyi olurdu ama bence fazla uğraş.