Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

16.10.2013 gene eşkine gene eşkine birde misafir minekop

Coşkun meray

Daimi Üye
Adı
Coşkun Meray
Perşembe ve cumanın yağışlı geçeçei haberi ile çarşamba gecesini boş geçirmeyelim dedik.Ayhan abimize arifeden ayırttığımız yemlerimizi alıp avlağımızın yolunu tuttuk.Gece 1 gibi oltalar suyla buluştu.Oltaları istavritler tırtıklıyordu ama amaç daha büyük balıklardı.2 ye doğru şamandıra bir battı kamışın ucu dahi eğildi uzun zaman sonra çok güzel bir vuruştu bu.Hızlı hızlı sarıp kaya altına taktırmak istemiyordum.Ve misafir sanatçımız olan minekop geldi.Yemler tazelenip oltalar suya atıldı.Hayalimizde yağmur yoktu ama damlalar başlamıştı.2.20 gibi ilk eşkinemiz geldi.Hem yağmur hızlanmıştı hem balıklar gelmeye başlamıştı.Gidelim mi kalalım mı derken iyice ıslanmaya başlamıştık kalan yemleri denize atıp arabanın yolunu tuttuk.Cumartesi geceside kalanları alıcaz inşallah:)

Ekli dosyalar

Coşkun meray

Daimi Üye
Adı
Coşkun Meray
Saol abim mavi sahalara artık dönüş yapsan diyorum:))

Coşkun meray

Daimi Üye
Adı
Coşkun Meray
Ayıp ediyorsun abi özelden msj atarım ben sana.senden gizli saklı mera olmaz

Erhan41

Aktif Üye
Adı
Erhan ALKAN
Ne kadar '' meralar pek söylenmez'' deselerde inanmamak gerekirmiş...! her söylenen söze...! :confused:

Coşkun meray

Daimi Üye
Adı
Coşkun Meray
Erhan bey imalı sözler gerek yok burda tartışmayada gerek yok.Hürriyet abim 20 senedir tanıdığım biridir kusura bakmayın.sizi ne tanırım ne görmüşlüğüm vardır.bunları burda yazmak istemem ama nasıl insanlar mera arıyor balık için sizde öyle yapın hazıra konmayıp geze geze balığı kovalayın derim.saygılar

davids

Aktif Üye
Askeriye hariç körfezin suları belli.Ben soğukta balık peşinde koşucam ertesi gün bak ben mera buldum git avlan diyeceğim millete.Bu işe gönül veren kişi biraz taşın altına sokacak elini kusura bakmayın.Ben kimseye mera sormadım,sormamda.Tebrikler Coşkun bey,güzel balıklar gerçekten.