Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler Vural. RastgeleTebrikler Birol Rastgelsin..
Teşekkürler Yüksel Bey. Boylar iyiydi gerçektende. "Sudan çıkmam ben" diyen balıklardanEmeğinize sağlık balıkların boyları güzelmiş, her daim rast gelsin.
Teşekkürler Mustafa Abi. Örgü misinaları neredeyse Türkiyeye geldiği günden beri kullanıyorum. Bir kere alışıldıktan sonra bırakmak çok zor.Tebrikler Birol,güzel bir av günü daha olmuş.
Sırf şu örgü misinanın zevkini tatmak için Lüfer avlarında denemek istiyorum,Spin'de kullandım ancak birde bunda yemlide hissetmek istiyorum.
Rast gelsin.
Teşekkürler Sabahattin Bey. Keyfini çıkarmaya çalışıyoruz. Sağolun.Tebrikler Birol, bu işin tadını siz çıkarıyorsunuz. Bol bereketli avlar.
Teşekkürler Yüksel.tebrikler birol iyi av olmuş![]()
Teşekkürler Arif. Rastgelsin sanada.Birol abi tebrikler afiyet olsun güzel sarıkanatlar..Avların daim olsun..
Teşekkürler Oktay. Aynen devam ediyoruz ama daha az rapor yazıyorum. Sadece en keyif aldığım avları....Tebrikler Birol son zamaanlarda raporlarını göremeyince avlara ara verdiğini düşünmüştüm. Balıklar gayet iyi boyda afiyet olsun...
Teşekkürler Kemal Abi.tebrikler birol güzel av olmuş eline emeğine sağlık afiyet olsun
Teşekkürler Gökhan Bey. İşin içinde lüfer familyası olmadığında parçalı kamış ile çapari yaptığım pek görülmemiştirTebrikler Birol güzel balıklar. Seni Ferrari 7000 ile çapari yaparken pek bir gülmüştüm![]()
Teşekkürler CihanTebrikler birol abi devamı dilerim![]()
Teşekkürler Akın Kaptan. Evet keyfimizide yaptık. Daha ne isteyelim değil mi?Balık olunca forum şenleniyor. Tebrikler Birol Bey. Kısmetinize düşeni almayı bilmişsiniz.
Bereketli avlarınızın devamını dilerim.Ellerinize sağlık.Afiyet olsun
Teşekkür eder selamlarımı iletirimBereketli avlarınızın devamını bende dilerim.Beni soranlarada selam ederim...![]()