yesilll
Yeni Üye
Tebrikler Fatih bey... Bu yaz oralara yolum düşerse ki düşer
kesinlikle yanındayım... Bu zamana kadar Fethiye ye gittik geldik boş döndük... Bu sefer gerçekten bir bilen ile tanışmış olacağım 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler Mustafa abi.. Sahte zargana katiliydi levrek yakladı güzelde oldu..Fatih'im birkezde buradan tebrik ediyim.
Harika av olmuş,sahte de bir Levrek katili çıktı değilmi?
Umarım yüzünüz hep böyle güler,devamlarını bekliyorum.
Selamlar.
Teşekkür ederim..Tebrikler Fatih, yine kandırmayı başarmışsınız Levreği![]()
Kısmetiniz açık olsun.
Teşekkürler Doğu..Tebrikler, levreğin ansızın geleni ayrı bir heyecan tabi.
Fatih abi stradic den memnun musun, performansını değerlendire bilirmisin?
Teşekkürler İsa Bey..Tebrikler Fatih bey, çok güzel bir levrek yakalamışsınızDevamınıda dört gözle bekliyoruz...
Teşekkür ederim Emin..tebrikler fatih abi
Teşekkürler Bülent abi.. Bu kadar soğuk hiç yaşamamıştım ben burada..soğuk falan ne olurmuş Fatihe,,durmak yok...
tebrikler yakışıklı için,,,yenilerine devam...
tebrikler; deneme yaparken bile kandırmışsınız paşayıaman soğuklarda dikkat edin kendinize ;Mazallah üşütmeyin...
Teşekkürler Şevket Bey..Tebrik ederim.
Rastgelsin.
Teşekkürler Hakkı Bey..Tebrikler Fatih bey... Bu yaz oralara yolum düşerse ki düşerkesinlikle yanındayım... Bu zamana kadar Fethiye ye gittik geldik boş döndük... Bu sefer gerçekten bir bilen ile tanışmış olacağım
![]()
O kadar soğuktu ki Birol abi makinanın sesi bile değişik çıkıyordu bir ara..1 olsun bizim olsun.
Tebrikler arkadaşlar,güzel bir av günü olmuş,tabii biraz soğuk