Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

18/04/2013 sarıkanat raporumdur

sedatkasay

Üye
Adı
İhtiyar Balıkcı Sedat Kasay
yekta kardeşim sana nedemeklazım bilemiyorum, o dünya güzeli paşan varya Allah onu esirgesin o paşa sana çok uğurlu geliyor. tuttuğun balıklara gelinçe vay anam vay diyorum. tanışmak dileğiyle,paşanında yanaklarından öperim.

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
sedat abi güzel ve içten dileklerin için çok teşekkür ederim allah hepimizin yavrusunu esirgesin;ara sıra karagümrüğe geliyorum bir ara tanışalım

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Valla kahvaltıdamı yer, akşama usulüncemi götürür bilemem ama, her gittiğinde de balık tutulmaz ki kardeşim, insan bir kaçında boş döner:D

oktay usul e göre işlem başarı ile tamamlanmıştır :harika:

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
siz pembelere hasret biz sarışınlara... :)
ankaradan gidip gelme zahmetine değer bu güzeller...rastgelsin...:):)

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
sedat abi güzel ve içten dileklerin için çok teşekkür ederim allah hepimizin yavrusunu esirgesin;ara sıra karagümrüğe geliyorum bir ara tanışalım
Yekta tebrikler tebrikler hatta c.tesi için şimdiden tebrikler:harika::harika::harika:
Paşam karagümrük derken istanbul /fatih/ karagümrüktenmi bahsediyorsun:Değer öyleyse gel paşam gel bende fatihteyim gelde söle güzel bir sohbet edelim ;)

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yekta tebrikler tebrikler hatta c.tesi için şimdiden tebrikler:harika::harika::harika:
Paşam karagümrük derken istanbul /fatih/ karagümrüktenmi bahsediyorsun:Değer öyleyse gel paşam gel bende fatihteyim gelde söle güzel bir sohbet edelim ;)
aynen o karagümrük lüyüm ben telefonunu pm at abi sen

Team17

Üye
Adı
Haluk Doğru
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bende de var şu jiğ den ama balık almak nasip olmadı bir türlü özel bir çekme yöntemi varmı kıyıdan atışlarda kaşık gibimi çekiyorsunuz ?