Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

+18 Dikkat!!! Öpüşme sahnesi içerir...

helaldılı

Daimi Üye
Adı
adem demirtaş
Kan Grubu
O Rh Negatif
Tebrikler,levrek güzel ,sunum güzel ve küçük kızımızda güzel devamını dilerim.

Levreka

Aktif Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Hakan,
Süper bir buluşma olmuş. Tebrikler.
Herdaim keyifli avlarınız olsun. Paşa da tam öpülmelikmiş zaten;)
Sevgi ve selamlarımla...
Çok teşekkür ederim. İlk Levrek, ilk buluşma... Hala heyecanım geçmiş değil...

Tebrık ederım abı gercekten pasa mukemmel gorunuyor afıyet seker olsun.daha buyuklerıde gelır ınsallah. cerkezkoyde oturuyon galıba ben de saraylıyım ama ıst bulda kalıyorum.gecen haftada ben sultankoydeydım ama muthıs dalga vardı yanı hava alıp geldım. sızde o taraflaramı gıdıyorsunuz. bende levrek tutmak ıstıyorum ve sabırla beklıyorum... tekrardan tbrkler....
Teşekkür ederim. Evet Çerkezköy'de oturuyorum. Aslen Konya'lıyım ama 12 yıldır buradayım ve eşim de Saray'lı. Netekim hanımköylü oldum bende :D
Evet Sultanköy taraflarında yemliye gidiyorum. Atçek için biraz daha Tekirdağ taraflarına çıkmak lazım. Yemlide Kobrakurdu deneyin, genelde bunla tutuyorlar.

Tebrikler..Afiyet olsun ve avlarınız daim olsun..
Teşekkürler, daha irisi size kısmet olur inşallah.;)

Paşaya gel. Ağızdan öpüşmeli levrek avı olmuş... :) Daha irileri daha çok gelsin rastgele.
Süpersin yaa, çok güldüm yorumuna. Aklıma Nohut çocuğun bi karikatürü geldi. Yayınlayacaktım ama işyerinde resim upload sitelerine giremiyorum. Eve gidince bakarım artık. :D:D

Tebrikler gerçekten güzel balık,avınız hep bereketli geçsin.
Amin. Cümlemiz için bilmukabil...

çok güzel bir av olmuş. ufaklık da pek şeker Allah bağışlasın.

rastgele...
Çok teşekkürler. Kızım çok meraklı. Fakat malesef sadece oltayı tutmaya. Büyük küçük farketmez balığa dokunmaya tırsıyor. Geçtiğimiz yaz, derede bir tane tuttuğu balık bile var abisi...

Sevgili Hakan,

Çok ama çok tebrik ederim seni, sonunda paşayla tanışmışsın..

Umarım bende bir gün bu duyguyu yaşarım. O zaman paşayı alnından mı öperim yoksa french kiss mi yaparım göreceğiz :)
:D:D O esnada seni görmek isterim doğrusu. French kiss olayına giremedim, ağzı kocaman olunca tırstım :D:D

Levreka

Aktif Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler Hakan,
Islanmalı levrek avına ben de aşinayım.
Daha suya adım atar atmaz çizmemin içine dolan su ve tüm av boyunca vırç vırç sesine rağmen ava devam eden ama levreği de götüren ben..
Aslında ıslanmak iyi yani.. :) (Dur ben bunu ilk avımda bir deneyeyim. :D)
Yakaladığın levreğe yakışan güzelde bir rapor hazırlamışsın.
Her zaman rastgelsin
Çok teşekkürler Şeref Bey, Aslında bu yaşadığım heyecanın temeli bu site oldu. Denizde spinn yapıldığını hiç duymamış ve görmemiştim. Genelde derede ve göllerde bu tarz av yapıyordum. Hatta siteye ilk üye olduğumda sürekli tatlı su avlarına konsantre olmuştum, taa ki Levrek raporlarını okuyana kadar. Yardımcı olan tüm dostlara teşekkür ederim.

Temeli aldıktan sonra Buluthan sağolsun çok yardımcı oldu. Sanal ortamdaki tecrübe eksikliğini Buluthan'la buluştuğumuzda hemen hemen bitirdim. Bir iki düğüm atmasını reel olarak görmek, işimi çok kolaylaştırdı. Balık yapıştığında kaçırmamak için neler yapılabilir, sığ yerlerde nasıl sahte yüzdürülmeli vs. epey şey aktardı bana.

Bu arada çizmesini suyla dolduran bir tek ben değilmişim demek :D :D Çoğu şeyde örnek aldığım birisinden duymak güzel oldu. Bundan sonra her gittiğimde direkt çizmeler suya :D:D

Çok iyi bir tanışma partisi yaşamışsın. Hoş ortam soğuk ta olsa , buluşma gayet sıcak olmuş. Raporlarının devamının acil gelmesi dileklerimle, afiyet olsun.
Çok sağolun... Hakkaten parti süperdi. Ortamın soğukluğu kalmadı bile. Pantolon ve altındakiler dahil sırılsıklamdım. Hastalanmamış olmam mucize diyorum.

Tebrikler Hakan, ilk Levreğin hayırlı olsun :)
Hamdi Bey, buradaki ortam sayesinde oldu bu güzellik. Tekrar teşekkürler.

Tebrikler..Afiyet olsun ve avlarınız daim olsun..
Sağolun Bülent Bey, inşallah daha irileri sizi yorar...

Tebrikler,levrek güzel ,sunum güzel ve küçük kızımızda güzel devamını dilerim.
:) Sizim raporlarınızı da heyecanla takip ediyorum Adem Abi. Temennileriniz için çok teşekkürler...

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hakan tebrik ederim. Çok güzel bir av ve bir o kadar güzel sunum. İki detay ayrıntıya takıldım, birincisi Arzum mangal keyfi mangal. Bu Mangal kaç Kg çekerli :) ikincisi nispet yapar gibi 1,5 pet kullanmam direkt damacana kıyaslarım olayı :)

Minik prensesin yanaklarından öper, daha büyüklerinin rastgelmesini dilerim.

maviay57

Üye
Adı
adem yavuz özçelik
tebrik ederim hakan bey levrekle beraber sizde zokayı yuttunuz artık bu hastalığa çare yok biliyosunuz değilmi :)))) avlarınız daim olsun...

Levreka

Aktif Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hakan tebrik ederim. Çok güzel bir av ve bir o kadar güzel sunum. İki detay ayrıntıya takıldım, birincisi Arzum mangal keyfi mangal. Bu Mangal kaç Kg çekerli :) ikincisi nispet yapar gibi 1,5 pet kullanmam direkt damacana kıyaslarım olayı :)

Minik prensesin yanaklarından öper, daha büyüklerinin rastgelmesini dilerim.
:D:D:D Gülmekten karnım ağrıdı. Masa başında ne gülüyor bu diye şu an iş yerindekiler bana bakıyor. Zor sakinleştim vallahi...

Abi bu balık o mangala sığmadı. Çekeri zayıf yani. Hatta fırın bile kifayetsiz geldi. Tepsisine çaprazlama koydum, kuyruk az biraz taştı. Ben de hafiften büktüm paşayı :)

Yaaa damacana denkgeldi elimin altına, yanyana durunca da hoşuma gitti. Damacanadan 8-10cm daha büyüktü.

tebrik ederim hakan bey levrekle beraber sizde zokayı yuttunuz artık bu hastalığa çare yok biliyosunuz değilmi :)))) avlarınız daim olsun...
Çok teşekkürler. Yuttum ki hem de ne yutmak... :) Balığın kumlarını bile temizlemeyi unutmuşum foto çekecem diye. Balkon her yer kum olunca hanımdan işittiğim azarı bile duymamı engelledi bu zoka... :D

B@ND!T

Aktif Üye
Vayyy şefim hayırlı olsun ama ayıp sana kardeşini hiç aramıyorsun, birdahakine benide unutma sakın, küserim. Her daim daha irileri rast gelsin afiyet olsun.

Levreka

Aktif Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Vayyy şefim hayırlı olsun ama ayıp sana kardeşini hiç aramıyorsun, bir dahakine beni de unutma sakın, küserim. Her daim daha irileri rast gelsin afiyet olsun.
:)
Teşekkürler kardeşim. Vallahi biraz ani oldu. Düğünden çıkınca, kayınvalide falan bize gelince fırsat bildim. Sağolasın, inşallah yemli yaparız senle. Daha az yorucu oluyor ve daha verimli gözlemlediğim kadarıyla. Yemlinin püf noktası Kobrakurdu'ymuş meğersem....

Hee bu arada yanlış anlaşılmasın kayınvalideden kaçmış değilim :D:D