Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkür ederim. İlk Levrek, ilk buluşma... Hala heyecanım geçmiş değil...Sevgili Hakan,
Süper bir buluşma olmuş. Tebrikler.
Herdaim keyifli avlarınız olsun. Paşa da tam öpülmelikmiş zaten
Sevgi ve selamlarımla...
Teşekkür ederim. Evet Çerkezköy'de oturuyorum. Aslen Konya'lıyım ama 12 yıldır buradayım ve eşim de Saray'lı. Netekim hanımköylü oldum bendeTebrık ederım abı gercekten pasa mukemmel gorunuyor afıyet seker olsun.daha buyuklerıde gelır ınsallah. cerkezkoyde oturuyon galıba ben de saraylıyım ama ıst bulda kalıyorum.gecen haftada ben sultankoydeydım ama muthıs dalga vardı yanı hava alıp geldım. sızde o taraflaramı gıdıyorsunuz. bende levrek tutmak ıstıyorum ve sabırla beklıyorum... tekrardan tbrkler....
Teşekkürler, daha irisi size kısmet olur inşallah.Tebrikler..Afiyet olsun ve avlarınız daim olsun..
Süpersin yaa, çok güldüm yorumuna. Aklıma Nohut çocuğun bi karikatürü geldi. Yayınlayacaktım ama işyerinde resim upload sitelerine giremiyorum. Eve gidince bakarım artık.Paşaya gel. Ağızdan öpüşmeli levrek avı olmuş...Daha irileri daha çok gelsin rastgele.
Amin. Cümlemiz için bilmukabil...Tebrikler gerçekten güzel balık,avınız hep bereketli geçsin.
Çok teşekkürler. Kızım çok meraklı. Fakat malesef sadece oltayı tutmaya. Büyük küçük farketmez balığa dokunmaya tırsıyor. Geçtiğimiz yaz, derede bir tane tuttuğu balık bile var abisi...çok güzel bir av olmuş. ufaklık da pek şeker Allah bağışlasın.
rastgele...
Sevgili Hakan,
Çok ama çok tebrik ederim seni, sonunda paşayla tanışmışsın..
Umarım bende bir gün bu duyguyu yaşarım. O zaman paşayı alnından mı öperim yoksa french kiss mi yaparım göreceğiz![]()
Çok teşekkürler Şeref Bey, Aslında bu yaşadığım heyecanın temeli bu site oldu. Denizde spinn yapıldığını hiç duymamış ve görmemiştim. Genelde derede ve göllerde bu tarz av yapıyordum. Hatta siteye ilk üye olduğumda sürekli tatlı su avlarına konsantre olmuştum, taa ki Levrek raporlarını okuyana kadar. Yardımcı olan tüm dostlara teşekkür ederim.Tebrikler Hakan,
Islanmalı levrek avına ben de aşinayım.
Daha suya adım atar atmaz çizmemin içine dolan su ve tüm av boyunca vırç vırç sesine rağmen ava devam eden ama levreği de götüren ben..
Aslında ıslanmak iyi yani..(Dur ben bunu ilk avımda bir deneyeyim.
)
Yakaladığın levreğe yakışan güzelde bir rapor hazırlamışsın.
Her zaman rastgelsin
Çok sağolun... Hakkaten parti süperdi. Ortamın soğukluğu kalmadı bile. Pantolon ve altındakiler dahil sırılsıklamdım. Hastalanmamış olmam mucize diyorum.Çok iyi bir tanışma partisi yaşamışsın. Hoş ortam soğuk ta olsa , buluşma gayet sıcak olmuş. Raporlarının devamının acil gelmesi dileklerimle, afiyet olsun.
Hamdi Bey, buradaki ortam sayesinde oldu bu güzellik. Tekrar teşekkürler.Tebrikler Hakan, ilk Levreğin hayırlı olsun![]()
Sağolun Bülent Bey, inşallah daha irileri sizi yorar...Tebrikler..Afiyet olsun ve avlarınız daim olsun..
Tebrikler,levrek güzel ,sunum güzel ve küçük kızımızda güzel devamını dilerim.
Hakan tebrik ederim. Çok güzel bir av ve bir o kadar güzel sunum. İki detay ayrıntıya takıldım, birincisi Arzum mangal keyfi mangal. Bu Mangal kaç Kg çekerliikincisi nispet yapar gibi 1,5 pet kullanmam direkt damacana kıyaslarım olayı
Minik prensesin yanaklarından öper, daha büyüklerinin rastgelmesini dilerim.
Çok teşekkürler. Yuttum ki hem de ne yutmak...tebrik ederim hakan bey levrekle beraber sizde zokayı yuttunuz artık bu hastalığa çare yok biliyosunuz değilmi))) avlarınız daim olsun...
Vayyy şefim hayırlı olsun ama ayıp sana kardeşini hiç aramıyorsun, bir dahakine beni de unutma sakın, küserim. Her daim daha irileri rast gelsin afiyet olsun.