- Adı
- İrfan Çimçik
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Tebrikler afiyet olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler Enis.tebrikler afiyet olsun
Yavaş yavaş gelmeye başlar haberler.hah şöle yav boğazdan haberler gelsin cidden özlemişim boğazdan haberleri aman eksik etmeyin![]()
Eyvah ya istavritlereyvah eyvah istavritlere bakonlar için özel 6 numara'dan mamül köstekler yaptım ne olur ne olmaz vanoz falan biner falan
![]()
afiyet olsun ..
Teşekkürler Murat.Her zaman söylediğim gibi,
Neye niyet, neye kısmet...
Biz bu lafı bu yıl çokca söyledik.
Ellerine sağlık, Paylaşım için sağolasın.
Henüz başlamadım Emre. Sular sıcak iken konsantre olamıyorumBirol,
Çinekop denemelerine başlamadın mı oradan?
Teşekkürler İrfan.Tebrikler afiyet olsun.
Teşekkürler Yalçın Bey. Doğru söylüyorsunuz.Boşver vanozu palamutu sen balığın padişahını tutmuşun. Gün gelecek palamutdan değerli olacak bu istavrit şimdilerde kıymeti bilinmiyor.
tebrikler.
Teşekkürler . Evet istavrit aşırı seyrekti busene. Görünce şaşırdım zaten olamaz-nasıl olur falan dedimİstavriti görmek bile keyf verici olduİstavrit bile bu sene çok nazlı. Tebrikler..
Teşekkürler Murat. Sanada rastgelsin.Tebrikler abi.Güzel bir av olmuş.daha iyilerinin rasgelmesi dileğiyle
Teşekkürler Fuat. Balık yavaş yavaş hareketleniyor. Rastgelsin sanada.masallah su ıstavrıtler burayada ugrasa dıyorum burda suan cıkanlar butun gun boyunca aldıkları 1 kılo bakalım ramazandan sonra ne olacak oltanız balıksız kalmasın.