Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

19.08.2010-Boğaz'da İstavrit Avı

arizonali

Üye
Adı
Yalcin Tokgöz
Boşver vanozu palamutu sen balığın padişahını tutmuşun. Gün gelecek palamutdan değerli olacak bu istavrit şimdilerde kıymeti bilinmiyor.

tebrikler.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İstavritler son zamanlar da tuttuğum ve tadını beğenmediklerimden farklıydı arkadaşlar. Boğazın yerli balığı değil belliki. Tipleride zaten değişikti. Boğazın istavritlerinin bazıları maalesef kötü bir kimyasal kokuya (klor,amonyak vs gibi) sahip geliyor bana.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
tebrikler afiyet olsun
Teşekkürler Enis.
hah şöle yav boğazdan haberler gelsin cidden özlemişim boğazdan haberleri aman eksik etmeyin :)
Yavaş yavaş gelmeye başlar haberler.:)
eyvah eyvah istavritlere bak :) onlar için özel 6 numara'dan mamül köstekler yaptım ne olur ne olmaz vanoz falan biner falan :D
afiyet olsun ..
Eyvah ya istavritler :D Balık ince çapari istiyordu.Sen yinede 11 no.dan da bağla.
Her zaman söylediğim gibi,
Neye niyet, neye kısmet...
Biz bu lafı bu yıl çokca söyledik.
Ellerine sağlık, Paylaşım için sağolasın.
Teşekkürler Murat.
Birol,
Çinekop denemelerine başlamadın mı oradan?
Henüz başlamadım Emre. Sular sıcak iken konsantre olamıyorum;) Palamutu deniyoruz bakalım, belki yapışır bir ara.
Tebrikler afiyet olsun.
Teşekkürler İrfan.
Boşver vanozu palamutu sen balığın padişahını tutmuşun. Gün gelecek palamutdan değerli olacak bu istavrit şimdilerde kıymeti bilinmiyor.

tebrikler.
Teşekkürler Yalçın Bey. Doğru söylüyorsunuz.
İstavriti görmek bile keyf verici oldu :) İstavrit bile bu sene çok nazlı. Tebrikler..
Teşekkürler . Evet istavrit aşırı seyrekti busene. Görünce şaşırdım zaten olamaz-nasıl olur falan dedim :D
Tebrikler abi.Güzel bir av olmuş.daha iyilerinin rasgelmesi dileğiyle
Teşekkürler Murat. Sanada rastgelsin.

fuatbc

Üye
Adı
Fuat
Cansız
masallah su ıstavrıtler burayada ugrasa dıyorum burda suan cıkanlar butun gun boyunca aldıkları 1 kılo bakalım ramazandan sonra ne olacak oltanız balıksız kalmasın.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
masallah su ıstavrıtler burayada ugrasa dıyorum burda suan cıkanlar butun gun boyunca aldıkları 1 kılo bakalım ramazandan sonra ne olacak oltanız balıksız kalmasın.
Teşekkürler Fuat. Balık yavaş yavaş hareketleniyor. Rastgelsin sanada.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Bugün Furkan'la işbaşındaydınız uzaktan gördüm uğrayamadım :) . Hasılat nasıldı ?