Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2.ci el surf takım arayışı.

mizan

Daimi Üye
Adı
Erdem
Surf kamıştada sağlamlık uzunluk kamışta kullanılan malzemenin kalitesi vede ağırlıkla aksiyonu önemlidir. Eğer 2. el bi kamış alacaksanız bence iyi aksiyonlu bilinen modellerden seçim yapmanız gerek.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mizan

Daimi Üye
Adı
Erdem
Bende surf makine olarak penn affinity lc 7000 modeli vardı. 4.2.1 devirli 645 gr. ağırlık bir turda 86 cm sarım slow osilosyon yani sıralı sarma ip ve yedek mono misina kafalı 9+1 bilyalı aliminyum gövde ve aliminyum kafa titanyum mil ve sarım teli gibi özellikleri vardı. yaklaşık 5 gün önce sattım. Eğer bütçeniz 300-350 civarı ise bu makineden veya buna benzer makineleri bundan daha düşük fiyatlara 2.el olarak bulabilirsiniz.

mizan

Daimi Üye
Adı
Erdem
Kamışa gelince okuma aalina üç parça' kudos IM9karbon; lineaeffe extreme cast gibi kamışları tercih edebilirsiniz. Bendede shimano nexave 4.20 bx 200gr. surf olta vardı ama istediğim fiyata alıcı çıkmayınca ilandan çektim. Meblayı yükseltirseniz bildiğim birkaç model daha tavsiye edebilirim

Dubara33

Aktif Üye
Konuyu açmışsınız. Bu kadar insanda cevap yazmış. En azından almaktan vazgeçtim falan yazsaydınız biz de foruma her girdiğimizde bu konuyu aramak zorunda kalmazdık.

kadiricsez

Üye
Konuyu açmışsınız. Bu kadar insanda cevap yazmış. En azından almaktan vazgeçtim falan yazsaydınız biz de foruma her girdiğimizde bu konuyu aramak zorunda kalmazdık.

Özelden cevap verdiklerim ve görüştüklerim oldu vazgeçilen bir şey yok.! Mademki sizin açınızdan sorun yaratıyor yetkili iseniz siz konuyu kilitleyebilir veya konuyu kilitlettirebilirsiniz.!

Dubara33

Aktif Üye
Öyleyse işin münasibi bazı arkadaşlarla görüştüğünüzü yazmanızdı. Böylece kendisiyle irtibata geçilmeyen üye de elindeki takıma alıcı çıkmayacağını anlar bidaha konuya girmezdi. Ama şimdi sürekli 'Acaba benim takıma he diyecek mi?' diye sürekli konuya girip çıkmak zorunda kaldık.

Neyse düşünemediniz sanırım. Rastgele size.