Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı 2. El Sahteler

uozkan

Aktif Üye
Adı
Uğur Özkan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhaba Arkadaşlar,

Elimde bulunan 2. el sahteleri satışa çıkardım. Ürün fotolarında fiyatları yazılıdır. Numaraları ile almak istediğiniz ürünü belirtmenizi rica ederim.

3- BLUEBLUESNECON.jpg 4- TORA125F.jpg 6- MARİASQUASH.jpg 9- GELİBOLU.jpg 10- NOEBY.jpg 11- DAİWA120F.jpg 14- YOZURİMAG125F.jpg 21- BLUEBLUE.jpg

Son düzenleme:

stratejist

Aktif Üye
Adı
ÖZDEMİR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Uğur bey fiyatlar son mudur? Ozellikle 3 numara denemek istediğim bir sahte ancak 130tl sizce de yuksek bir fiyat degil mi? Fiyatlarda makul düzeye indirim yönünde güncelleme yaparsanız bu sahteyi almayı düşünüyorum, bilginiz olsun :)

uozkan

Aktif Üye
Adı
Uğur Özkan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Özdemir bey merhaba, 3 numaralı sahte Blue Blue Snecon 130S sıfır. Ürünün sıfır fiyatını araştırıp birkaç örnek buraya atarsanız, makul düzeyine hep birlikte karar verebiliriz. selamlar...

stratejist

Aktif Üye
Adı
ÖZDEMİR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sahteyi biliyorum Uğur bey ki zaten bilmesem elinde cogunlugu daiwa, shimano ve duo olmak üzere 1000 küsür sahte olan biri olarak bu fiyatlara alıp da denemek istemem ;) yani bu işlerden az buçuk anlayan biriyim Allah'a şükür.. Sağlık olsun diyor ve size de hayırlı satışlar diliyorum...

uozkan

Aktif Üye
Adı
Uğur Özkan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Sosyal medya/internet insanların bir birini yanlış anlaması için çok uygun bir alan :) Ben size sahteyi tanımadığınızı, fiyatından haberiniz olmadığını ve hatta elinizde bir kaç adet sahte olduğunu kast etmiş değilim. Haddim de değil... Fiyatı 200+ olan bir ürünü, yine sıfır olarak 130 tl ye satışa çıkarmışım. Bunu daha makul bir fiyat ne yazayım diye naçizane bir soru sordum... yanlış anladınız... Özelden teklifinizi iletin lütfen...

uozkan

Aktif Üye
Adı
Uğur Özkan
Kan Grubu
A Rh Negatif
19 numara satıldı, diğerleri güncel...