Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2 kamıştan birisi yardım .

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
Shimano Vengeance AX Surf 4,20 mt 170 gr
Lineaeffe fury caster 4,20 mt 220 gram

Hangisini almalıyım ? yardımlarınızı bekliyorum

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
Kamistan anlayan kalmadi mi koskoca forumda , bi el atin su ise

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Diğer konu başlığında zaten anlatılmaya çalışılmış ama sen ısrarla fury'e yönelmişsin anladığım kadarı ile körfezde avlanacak ve genel olarak kullandığın kurşun aralığıda düşünülecek olursa 70-125 gr aralığını iyi atan hassas ve iyi bir kamış olarak zaten birkaç örnek sunulmuştu ama kararın burdada ikiye indindiğine göre Vengeance seçiminin doğru olacağı yönündedir ama yok ben Fury alacağım dersende hayırlı olsun.

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
Üslubuna biraz daha dikkat et derim.
Buradaki insanların çoğu senden büyük.
Ahlak dersi değil ,, balıkçılık dersi almak için geldim buraya ,, cümlelerimden argo yok edepsizlik yok , sokak ağzı var. sokak ağızı diyorum ? sokak ağızı ise halkın ağızıdır . burada edebiyat yapmaya gerek yok . nden kendimi kasarak konuşayım ? değil mi . yaptığımı eleştirip beni sorgulayama sebep olacak bir şey de yazmadım ..

ryetik

Daimi Üye
Adı
Ramazan Yetik
Ahlak dersi değil ,, balıkçılık dersi almak için geldim buraya ,, cümlelerimden argo yok edepsizlik yok , sokak ağzı var. sokak ağızı diyorum ? sokak ağızı ise halkın ağızıdır . burada edebiyat yapmaya gerek yok . nden kendimi kasarak konuşayım ? değil mi . yaptığımı eleştirip beni sorgulayama sebep olacak bir şey de yazmadım ..
Sokak ağzı , adı üstünde...... :)

Vengeance iyidir.