Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2 saatlik Assos avımız

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Maşallah abi ne güzel bi av olmuş.ortaya bi karışık umarım bu çeşitlilik ve popilasyon ebidil ebel devam eder.sevgi ve saygılarımla..
Sevgili Moderatörüm
Malum 7 senedir Sivrice sularında avlanmakta,arada bu bölgeleride taramaktaydım.
Geçen aynı sezonda buralardan muhteşem balıklar yakaladığımız bir hakikattir.
Forumlardada mevcuttur,tarafımdanda hıfzedilmiştir.Geçen sezonki avlarımla ilgili bazı ustaların yorumlarında şahsım,mahalli balıkcıların ekmek paralarına tecavüz olarak yansıtılmıştır.
İşte böylesine bir meradır yeni meralarım.Bunu ilerde herkes tekrar görecektir.
Merak etmeyesin bu meralar öylesine ve kolayına ağlarla,pareketerle yıldırılamayacak bir yapıdadır.Zaten dip yapısı birçok profesyonelin ağ ve pareketelerinin mezarı olmuştur ve şimdilerde sadece kıyısına,köşesine takım indirme gayretindedirler.
Sevgi ve saygımla kalasın.

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
tebrikler ağabey sizler her koşulun suyunu bilirsiniz makale de her zamanjki gibi tadından yenmez olmuş :D bi bunu öğrenemedim ben :D
Sağol sevgili Hıızır Reis

Merakla yeni bölgende gereeçekleştireceğin alabalık ve levrek avlarının rapor ve resimlerini beklemekteyim.
Sevgimle kal

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Tebrikler Vedat abi.Misafirlerinizle beraber bereketli bir av yapmışsınız.Şansınız daim olsun.

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tebrikler Vedat abi.Misafirlerinizle beraber bereketli bir av yapmışsınız.Şansınız daim olsun.
Sağol sevgili Erdal.
İtiraf etmeliyimki böylesine avlar beni tatmin etmekten uzak olsalarda,misafirlerim için hayli randımanlı addedilmektedir.
Sevgimle kal

arizonali

Üye
Adı
Yalcin Tokgöz
Rastgelsin vedat abi. Bu mevsimde turna avı gibisi yok. Geçen gün kıyıdan atçek avında silikonu çıkardım sudan tam oltayı kaldırdım yanımdaki ağacın altından bir fırladı havadaki silikonu kaptı ah bir kamera olsaydıda kaydetseydi görüntüleri.

istanbuldan sevgilerle.

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Rastgelsin vedat abi. Bu mevsimde turna avı gibisi yok. Geçen gün kıyıdan atçek avında silikonu çıkardım sudan tam oltayı kaldırdım yanımdaki ağacın altından bir fırladı havadaki silikonu kaptı ah bir kamera olsaydıda kaydetseydi görüntüleri.

istanbuldan sevgilerle.
Sevgili Yalçın
Sana hak vermemek mümkün değil.
Deniz bu sene hayli randımansız.Kaldıki yaz aylarında bulunuyoruz,iyice balık azalacaktır.
Oysa tatlsı su keyfi gittikce tırmanan bir durumdadır.
Dünde hiç olta sallamadığım bir yere gidip,oldukca keyifli ve skorlu av gerçekleştirdim.
Sevgimle kal