%20 Kampanya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaNKuRT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesin indirim olmayacak dedikten sonra 5.000 liralık ürün almış olsaydık zararını kim temin edecekti..Şimdi bazıları çıkıp indirim yapmak zorundamı ki diyecek GELENEKSEL indirim diyorsanız her yıl yapılır..Sonra arayanlara kesin olmayacak dedikten sonra tamamen saçmalık festivali ...hoş yinede 200 liralık ürün daha aldım sabah ama ayıptır..Bilseydim geçen günlerde aldığım Savage Mpp 7-23 kamışı ve bir ton sahteyi almazdım..Bu yazıyı denk gelip okuyorsa telefonda kesin indirim yok diyen kardeşim kulaklarını fena çınlattım.

Kesin indirim olmayacak dedikten sonra 5.000 liralık ürün almış olsaydık zararını kim temin edecekti..Şimdi bazıları çıkıp indirim yapmak zorundamı ki diyecek GELENEKSEL indirim diyorsanız her yıl yapılır..Sonra arayanlara kesin olmayacak dedikten sonra tamamen saçmalık festivali ...hoş yinede 200 liralık ürün daha aldım sabah ama ayıptır..Bilseydim geçen günlerde aldığım Savage Mpp 7-23 kamışı ve bir ton sahteyi almazdım..Bu yazıyı denk gelip okuyorsa telefonda kesin indirim yok diyen kardeşim kulaklarını fena çınlattım.

Şayet dediğiniz gibiyse yazık olmuş 🙁

Kulaklar kızaracak ve haketmiş 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Beni arasaydın söylerdim 🙂

Geçen shimano kampanyası geldi %15 indirim diye. Bir makine alamadım. Hep stoksuz çıktı düşündüğüm makineler.
Bugünde okuma spin makine alayım %20 indirim varken dedim. Yine iatediklerim kalmadı diyor. Ben bu kampanyalardan bir şey anlamıyorum.

Geçen shimano kampanyası geldi %15 indirim diye. Bir makine alamadım. Hep stoksuz çıktı düşündüğüm makineler.
Bugünde okuma spin makine alayım %20 indirim varken dedim. Yine iatediklerim kalmadı diyor. Ben bu kampanyalardan bir şey anlamıyorum.
Bayi’lerine baktiniz mi? İlla cengiz balikcilikta olmasi gerekmiyor urunun.. bir suru bayi var, illaki bulunur sagda solda..

Arkadaşlar bende jig head alacağım (link) bu nasıldır fiyatı uygun mu yoksa 1 2 liraya tek satılanlar var şunlar gibi (link) bunlar iş yapar mı? Silikon olarak şu tip ucuz silikonlar iş yapar mı ? Yoksa marka olanlara mı yönelmeliyim? (link)
(link) (link) Yeri burası değil ama indirim varken sahtelerin yanında silikon denemesi de yapayım diyorum.

Eveeeet,

Arkadaşları görelim ellerinde bolca olduğu halde neler sipariş vermişler ???
Yada indirime denk gelip fırsatı kaçırmadıkları ürünler neler merak ettim. ????

Back