Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

%20 Kampanya

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Geçen shimano kampanyası geldi %15 indirim diye. Bir makine alamadım. Hep stoksuz çıktı düşündüğüm makineler.
Bugünde okuma spin makine alayım %20 indirim varken dedim. Yine iatediklerim kalmadı diyor. Ben bu kampanyalardan bir şey anlamıyorum.
istediğiniz makine nedir?

AcemiUye

Aktif Üye
Mamnun kalırım düşüncesiyle dün siparişi verdim...

Ekli dosyalar

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Geçen shimano kampanyası geldi %15 indirim diye. Bir makine alamadım. Hep stoksuz çıktı düşündüğüm makineler.
Bugünde okuma spin makine alayım %20 indirim varken dedim. Yine iatediklerim kalmadı diyor. Ben bu kampanyalardan bir şey anlamıyorum.
Hangi makina belki bizde vardır.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Mamnun kalırım düşüncesiyle dün siparişi verdim...
bende düşünüyorum açıkcasıelimdeki kamıştan memnunum ama bana sahte için biraz daha sert bir kamış lazım nomurayı incelemiştim zaten bakalım bu sezon nasıl olacak :)

AcemiUye

Aktif Üye
bende düşünüyorum açıkcasıelimdeki kamıştan memnunum ama bana sahte için biraz daha sert bir kamış lazım nomurayı incelemiştim zaten bakalım bu sezon nasıl olacak :)
Benim LRF'ye ilk adımım bu kamışla olacak, doğrusu kamış konusundaki tercihimin doğruluğunu merak ediyorum. Bununla birlikte kullanabileceğim bir makine ne olabilir sorusunun cevabını da arıyorum. Stradic Ci+ 40 bu kamışla kullanılabiliri mi? Elimde bir de Nasci 3000HG FB var. Yoksa farklı bir makinaya mı ihtıyacım olacak, bilemedim.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Benim LRF'ye ilk adımım bu kamışla olacak, doğrusu kamış konusundaki tercihimin doğruluğunu merak ediyorum. Bununla birlikte kullanabileceğim bir makine ne olabilir sorusunun cevabını da arıyorum. Stradic Ci+ 40 bu kamışla kullanılabiliri mi? Elimde bir de Nasci 3000HG FB var. Yoksa farklı bir makinaya mı ihtıyacım olacak, bilemedim.
Stradic te elinizdeki 3000 lik nasci de aynı ağırlıkta
Lrf için ağır gelebilir

Ben stradic ci+4 3000 hg fb çift kafalı olarak kullanıyorum. 190 gr
Bir kafada 0,08 lrf de
diğer kafada 0,14 spin de

Tabi şahsi tercihim

AcemiUye

Aktif Üye
stradic ci+4 4000 devir olarak 4,8/1 ve 77 cm lik sarıma sahip, ağırlık 230 gr. Ağırlığı elbette bir handikap olarak kabul etmekle birlikte makara çapı olarak uygun olmaz diye düşünüyordum. O küçük halkalardan ipin boşaltımı zor olur ve erim mesafesini azaltır endişesine sahibim. Aslında bu makinayı levrek için almıştım. Devir sayısı ve sarım miktarının, LRF için kabul edilebilir olduğundan da emin değilim.