Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tşk yasın kardesım sagolasın.Abi eline saglik valla![]()
Tşk toprağım sagolasın.Eline sağlık reis
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abı sınek avlarız kesınUsta işi bence sen bi servis aç vural gercekten çok titiz bi çalışma olmuş makine içini açıp bakım yapmaktan hiç anlamam bi ara benim fliegene de bakım yaparmisinn vurall
Encüment abi dolu dolu 4 yılın birikimi var makina daPalamut avına çalışan makina'ların içi hepsi böyledir![]()
Tşk engın hocam sagolasın makınaya solucan dıslıye update yapılmak ıcın rulman beklıyoruz malum yarın pazar dukkanlar kapalı bu yuzden bakım ısı gelecek haftaya kalıyor ıslem bıtınce gresleme ve yaglama ıslemlerının detaylı resımlerını ılk sayfaya atarım .Bravo dostum, harika bir çalışma olmuş.
Ama makinenin toplanmış halini göremedim.
aaaa.. yoksa?![]()
Iyı dıleklerın ıcın cok tsk ederım Özkan ustad sagolasın. asıl ıscılıgı sen yapıyorsun her zaman bır saat sokmek ıstemısımdır ıcını cok merak edıyorum lakın nedense saat takamıyorumUzman isi konu olmus emeginize saglik guzel Resimler , herkes sokemez bu denli .
UPDATE resimleri yada videosuda bekliyoruz...Tşk engın hocam sagolasın makınaya solucan dıslıye update yapılmak ıcın rulman beklıyoruz malum yarın pazar dukkanlar kapalı bu yuzden bakım ısı gelecek haftaya kalıyor ıslem bıtınce gresleme ve yaglama ıslemlerının detaylı resımlerını ılk sayfaya atarım .