Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2010 seri shimano 8000 pg bakımı

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi

ottoman

Aktif Üye
Adı
ibrahim
Usta işi bence sen bi servis aç vural gercekten çok titiz bi çalışma olmuş makine içini açıp bakım yapmaktan hiç anlamam bi ara benim fliegene de bakım yaparmisinn vurall

B

BS Okuru

Misafir
Usta işi bence sen bi servis aç vural gercekten çok titiz bi çalışma olmuş makine içini açıp bakım yapmaktan hiç anlamam bi ara benim fliegene de bakım yaparmisinn vurall
abı sınek avlarız kesın :) ne demek abı elımızden geldıgı kadarıyla yardımcı olmaya calısırız.

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Uzman isi konu olmus emeginize saglik guzel Resimler , herkes sokemez bu denli .

B

BS Okuru

Misafir
Palamut avına çalışan makina'ların içi hepsi böyledir :)
Encüment abi dolu dolu 4 yılın birikimi var makina da ;)
Öyle çok palamut avına giden biri de hiç degilimdir son 2 yilda bir kaç kez kurşun arkası krizim tuttuğu zaman denedim ;)
O da malum meralarda da değil Üsküdar da rolantide dişliye sararken palamut almışlığım vardır,
Dediğin gibi Kandilli ye gezmeye gittiğimde palamuta atanların makinalarından çıkan ses hala kulaklarımdadir :)
Rastgelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
B

BS Okuru

Misafir
Bravo dostum, harika bir çalışma olmuş. :harika:

Ama makinenin toplanmış halini göremedim. o_O

aaaa.. yoksa? :krktm:
Tşk engın hocam sagolasın makınaya solucan dıslıye update yapılmak ıcın rulman beklıyoruz malum yarın pazar dukkanlar kapalı bu yuzden bakım ısı gelecek haftaya kalıyor ıslem bıtınce gresleme ve yaglama ıslemlerının detaylı resımlerını ılk sayfaya atarım .

B

BS Okuru

Misafir
Uzman isi konu olmus emeginize saglik guzel Resimler , herkes sokemez bu denli .
Iyı dıleklerın ıcın cok tsk ederım Özkan ustad sagolasın. asıl ıscılıgı sen yapıyorsun her zaman bır saat sokmek ıstemısımdır ıcını cok merak edıyorum lakın nedense saat takamıyorum :( evde daha onceden dogum gunu hedıye alınma saatler var bı ara ıcını acıp bakıcam ne var ne yok merak edıyorum ınsallah bozmayız saatı ;)

Paşşa

Aktif Üye
Adı
Remzi Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ellerine sağlık Vural yeni gibi olmuş güzel iş çıkarmışsın;) sana gelirsek @İLKlüfERmadem kendini deşifre ettin :) arkadaş bu makina bu şekil nasıl çalıştı hiç mi hırıltı tıkırtı yapmadı, vallahi shimano ya helal olsun güzel makina yapmış.

yamtar

Aktif Üye
Adı
Murat güner
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tşk engın hocam sagolasın makınaya solucan dıslıye update yapılmak ıcın rulman beklıyoruz malum yarın pazar dukkanlar kapalı bu yuzden bakım ısı gelecek haftaya kalıyor ıslem bıtınce gresleme ve yaglama ıslemlerının detaylı resımlerını ılk sayfaya atarım .
UPDATE resimleri yada videosuda bekliyoruz...