Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2011 Lüfer Raporları

muratbaran

Aktif Üye
Adı
murt
Arkadaşlar Kumburgaz'da bazı arkadaşlar sabahın köründe hale gidip zargana alıp lüfer tutuyormuş uzun oltaya, hemde 20 ve üzeri adetlerde. Ben rapor görmedim hiç belki atlamışımdır. Ama o tarafta yerli balık var tutuyorlar. Yakın olanların bilgisine. Aldığım duyuma göre princess otelin sağı ve solu o civarlar yani (duyumu sağlam kaynaktan aldım)

Bilginize.
serdar bey o arkadaşlar bızlerız ama şimdi hic bırşey yok zarganalarda elde kaldı

montoya

Üye
Adı
Mehmet
Lüfer bu haftadan sonra gorunur tek bir lüfer alındı şile tarafı

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Lüfer yasaklarına riyaet edilirse, çok güzel lüfer avları yapılacağına ben de çok inanıyorum, bindiğimiz dalı kesersek hem meyva yiyemeyiz hem de yere düşeriz, sevgiler hoşçakalın.:):):)

sperker

Üye
Adı
Serdar Perker
serdar bey o arkadaşlar bızlerız ama şimdi hic bırşey yok zarganalarda elde kaldı
Biliyorum kardeş senin başka başlıkta rapor gelince yazdıklarım boşa çıktı. Zargana konusunda ne kadar tedbirli olduğunuzu biliyorum. Bizim burda Ambarlı limanların bitiminde kızıl burun var. Orda çarşambadan beri balık alıyorlar 8-10 adet. Dün geceden niyetlendim ama lodos izin vermedi haftaya artık.

Selamlar.

vimar

Üye
Adı
vivaro
çinekop yasaklandı ama uyan kim balıkçı tezgahlarında yapragı bile çinekop diye satıyorlar balıkhaneye bu balıklar giriyor bu nasıl yasak hiçmi yaptırımı cezası yok bilmiyorum bizne yapabiliriz..

vimar

Üye
Adı
vivaro
bu benim 2 hafta önceki karaburun yeniköy altı diye tabir ettigimiz avlagımızdan çektigim bir lüfer..

Ekli dosyalar

vimar

Üye
Adı
vivaro
balık karadenizden hızla açıktan bogaza akıyor nedense kıyılamadı voliciler 7mil açıkta almışlar balıgı artık lüferin bir kısmı marmaraya aktı galiba ne diyelim herkese rasgele..

Kingturk

Yeni Üye
Adı
Şenol KARACAN
Bayramoğlu'ndan selam arkadaşlar,
Bu sabah Bayramoğlu Tuzla arası lüfer yaptı.Beşer onar alanlar var, bir hevesle öğleden sonra yağmur ve rüzgara rağmen açıldım belki birkaç sultanda ben atarım livara diye, ama iki saatlik bir gezintiye bize gelen bir çinekop oldu. O da geldiği sulara geri salındı. Lüfercilere taze haber niyetine... :) sağlıcakla kalın.....

cakir

Yeni Üye
Adı
Murat ÇAKIR
BEN KARTAL TARAFINDAYIM BİZIM BURALARDA KİMSECİKLER YOK :(