freefish
Aktif Üye
- Adı
- Ümmet AYYILDIZ
kısmetse şu palamutu tutmak nasip olur bu vesile ile çok makbule geçer.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bence yuksek... Ancak bu tekne buyuklugu nasildir acaba? 35 tl filan beykozda...geçen gün bi tekne sahibiyle konuştum 6 kişilik teknesini boğazda saati 50 tl ye kiraladığını söyledi uygunmudur arkdaşlar
Merhabalar tekne hem küçük hemde fiyatı pahalı boğazda tekne kiralamak istediğinizde bu tekne boğaz teknesiyse fiyatlar hepsinde aynı ama balattan veya hasköyden kiraladınızmı ortalama 25 _ 30tl civarı ayrıca tüm balık sevdalı doslara duyrulur deniz polisi uygulama yapmaya başladı av ehliyeti olmayan arkadaşlara 360 tl ceza kesiyor bilginize......geçen gün bi tekne sahibiyle konuştum 6 kişilik teknesini boğazda saati 50 tl ye kiraladığını söyledi uygunmudur arkdaşlar
Yasal olarak zorunlu değil diye biliyordum tühMerhabalar tekne hem küçük hemde fiyatı pahalı boğazda tekne kiralamak istediğinizde bu tekne boğaz teknesiyse fiyatlar hepsinde aynı ama balattan veya hasköyden kiraladınızmı ortalama 25 _ 30tl civarı ayrıca tüm balık sevdalı doslara duyrulur deniz polisi uygulama yapmaya başladı av ehliyeti olmayan arkadaşlara 360 tl ceza kesiyor bilginize......