Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2012 EKİM BALIK ORGANİZASYONU

freefish

Aktif Üye
Adı
Ümmet AYYILDIZ
kısmetse şu palamutu tutmak nasip olur bu vesile ile çok makbule geçer.

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Organisazyonun önceden gününü belirlesek malum bazılarımız amme hizmetindeler çalışma listeleri aylık hazırlanıyor olabililer sonra o gün neden gelemiyorsun diye darılmaca olmasın lütfen.

melanpoly

Yeni Üye
Adı
SALİM BAKICI
geçen gün bi tekne sahibiyle konuştum 6 kişilik teknesini boğazda saati 50 tl ye kiraladığını söyledi uygunmudur arkdaşlar

Alikatirci

Aktif Üye
Adı
Ali Katirci
geçen gün bi tekne sahibiyle konuştum 6 kişilik teknesini boğazda saati 50 tl ye kiraladığını söyledi uygunmudur arkdaşlar
Bence yuksek... Ancak bu tekne buyuklugu nasildir acaba? 35 tl filan beykozda...

Biz 4 kisi rahat ediyorduk... 4 kisilik tekneye 6 kisi sikistirilir ise sacma olur....:rolleyes:

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Arkadaşlar organizasyonlar öyle küçük sandallarda yapılmıyor. 6 kişilik organizasyon mu olur ? :) 20-25 kişilik teknelere bakın.

usta

Üye
Adı
HAKAN KENDİİŞLER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar tekne hem küçük hemde fiyatı pahalı boğazda tekne kiralamak istediğinizde bu tekne boğaz teknesiyse fiyatlar hepsinde aynı ama balattan veya hasköyden kiraladınızmı ortalama 25 _ 30tl civarı ayrıca tüm balık sevdalı doslara duyrulur deniz polisi uygulama yapmaya başladı av ehliyeti olmayan arkadaşlara 360 tl ceza kesiyor bilginize......

melih_boyaci

Aktif Üye
Adı
MELİH BOYACI
Merhabalar tekne hem küçük hemde fiyatı pahalı boğazda tekne kiralamak istediğinizde bu tekne boğaz teknesiyse fiyatlar hepsinde aynı ama balattan veya hasköyden kiraladınızmı ortalama 25 _ 30tl civarı ayrıca tüm balık sevdalı doslara duyrulur deniz polisi uygulama yapmaya başladı av ehliyeti olmayan arkadaşlara 360 tl ceza kesiyor bilginize......
Yasal olarak zorunlu değil diye biliyordum tüh :( almak uzun sürermi acaba?

melih_boyaci

Aktif Üye
Adı
MELİH BOYACI
pardon ya av ehliyeti ile amatör balıkçı belgesi farklıydı sanırım :D rezil olduk :D