SinanSinan
Aktif Üye
arkadaş versene 5 liramıGüzel bir organizasyondu, herkese teşekkürler. Bu arada Beylikdüzün'den gelen bilişimci arkadaşın 5TL si bende kaldıKeşke bana bir IBAN numarası göndersede helalleşsek
Tekrar görüşmek üzere.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
arkadaş versene 5 liramıGüzel bir organizasyondu, herkese teşekkürler. Bu arada Beylikdüzün'den gelen bilişimci arkadaşın 5TL si bende kaldıKeşke bana bir IBAN numarası göndersede helalleşsek
Tekrar görüşmek üzere.
arkadaş versene 5 liramı![]()
yaklaşık 2 buçuk saatlik yorucu bir trafiğe katlanarak gittim okan abiSen nasıl gittin ta orayaBen yarı yoldan döndüm ...
Hava organizasyon ve buluşma için mükemmel derecede güzeldi.
Sevgili Dost'dum Eray ile sözleştiğimiz saat'de buluşup,alışverişimizide yaptıkdan sonra buluşma yerine geldik.
Mangallar yandı,yeni arkadaşlarla tanıştık,kalabalıkdan bizzat tanışamadığımız olduysa affetsinler,elimizden geldiğince ev sahipliğini üstlenmeye çalıştık,zaten mangalın başındanda kalkamadım lakin sonradan da aramızda katılanlar oldu kimse açıkta kalmasın diye elimizden geldiğince ilgilenmeye çalıştık.
Tüm arkadaşlara teşekkür ederiz,çok uzaklardan gelenler oldu,her zaman bekleriz.
Bir sonraki buluşmada görüşmek dileğiyle.
Umarım eksikliklerimiz olmamıştır.![]()
Walla yemek olayı için de bakındım sana ama ortalıkta yoktunarkadaş versene 5 liramı![]()
hayır yaparsın benim adıma biyereWalla yemek olayı için de bakındım sana ama ortalıkta yoktunBu arada Erol Soyöz ile bir akrabalığın varmı ?