Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2013 Balık Sevdam 1.Eşkina Organizasyonu Gerçekleşti

fethi

Yeni Üye
Hava organizasyon ve buluşma için mükemmel derecede güzeldi.
Sevgili Dost'dum Eray ile sözleştiğimiz saat'de buluşup,alışverişimizide yaptıkdan sonra buluşma yerine geldik.

Mangallar yandı,yeni arkadaşlarla tanıştık,kalabalıkdan bizzat tanışamadığımız olduysa affetsinler,elimizden geldiğince ev sahipliğini üstlenmeye çalıştık,zaten mangalın başındanda kalkamadım lakin sonradan da aramızda katılanlar oldu kimse açıkta kalmasın diye elimizden geldiğince ilgilenmeye çalıştık. :)

Tüm arkadaşlara teşekkür ederiz,çok uzaklardan gelenler oldu,her zaman bekleriz.
Bir sonraki buluşmada görüşmek dileğiyle.
Umarım eksikliklerimiz olmamıştır. :)

Mustafa abi, Hamdi Bey her şey için teşekkürler. Mustafa abi özellikle mangal için teşeşkürler, kesene bereket, eline sağlık :) Çok güzel bir akşamdı. Eşkina hakkında hiç bir şey bilmememize rahmen sağolsun etrafımızdaki bütün arkdaşlar yardımcı oldular. Hepsine çok teşekkürler. Bir dahaki organizasyonda görüşmek üzere :)

serinci

Üye
Adı
Serkan ÖZDEMİR
İşlerin yoğunluğu dolayısı ile katılamadığım içim çok üzüntülüydüm. Bu kareleri görünce üzüntüm daha da arttı. Artık bir daha ki sefere inşallah diyeyim.

Adı
ERAY ÖZ
aldığım keyfi muhabbet esnasında sürekli dile getirdim orada, her dakikası mükemmel geçti, evet mustafa abi yine söylüyorum çok keyifli ve güzel bir gündü

yigitkaya

Üye
Orada olan herkese teşekkürler. Trafik nedeniyle aranıza çok geç katıldım ve çoğunuzla konuşma fırsatı bulamadım. Yine de herkesin iyi vakit geçirdiğini düşünüyorum.

Yine organizasyona çok geç dahil olan bir tanıdık sebebiyle herkes gittiğinde avlanmaya devam ettik. Sizlerden sonra bir kaç mezgit dışında oltalarımızı ziyaret eden olmadı.

Katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum.

hakan_y

Yeni Üye
Adı
hakan yüksel
çok güzel bir akşamdı başta hamdi bey olmak üzere bizlere yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere