Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2013 lüfer avlarımızdan

çinekolog

Daimi Üye
Adı
Gökhan ATEŞ
Valla bu kareleri gördükçe ben nerde yanlış yapıyorum diye düşünmeden edemiyorum. Ben de her gittiğim yerde spinlede denemeler yapıyorum. Kaşık ve rapala atıyorum ama sonuç sıfır. En son pazar sabahı ahırkapıda yaptım ama sonuç kocaman bir sıfır. Tebrikler güzel balıklar.
Belki saat,belki yer,belki yem,belki aksiyon olarak yanlışlıklar vardır. Şayet hepsinin önemi olduğunu keşfettik. Raporumda paylaştığım yemlerden elinizde olmasını şiddetle tavsiye ederim.
Tebrikler , harika avlar gerçekleştirmişsiniz . Daha çok hangi saatlerde avlanıyorsunuz , belli bir zaman aralığı var mı ?
Daha çok sabah erken hava aydınlanmadan,ve günbatımı verimli oluyor.

Adı
Serdar Hanedar
bu sene umduğumuzdan daha güzel oldu gerçekten lüfer ve kofanaya doyduk bu seneki avlarımızdan olan fotoların devamınıda yakın bir zamanda paylaşacağız herkeze daha güzelleri rastgelsin!!!

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Sevgili Gökhan çok güzel bir av güncesi olmuş.Tebrikler...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Av partnerim değerli dostum Serdar ile ağustos ayının başlarından beridir İstanbul'un anadolu yakasının hemen hemen her yerinde spin yöntemi ile gayet verimli,zevkli lüfer avları yaptık, fakat av olarak ne kadar başarılı olsakta fotoğraf çekme konusunda o kadar başarı sağlayamamışız bunuda bu raporu yazarken keşfettim...

Elimde olan 2013 avlarımıza ait bir kaç fotoyu sizlerle paylaşmak istedim. İnşallah bundan sonra av fotoları ve raporlarına dahada ağırlık vereceğiz...

Kullandığımız ekipmanlar;

Kamış: Okuma V-system 2.70 20-60
Makine:Ryobi ecusima 3000 vi
Misina: Kendo 0.148 ip
Rapalalar: Kendo 145 sea bass minnow
Duo tide minnow slim 175 mm-200 mm
Duo tide minnow slim flyer 140mm(sinking)

Seni ve Serdar'ı tebrik ederim, güzel avlara imza atmışsınız ;)

Fotoğraf konusunda düşüncelerine katılıyorum. Şimdi bol bol fotoğraf çekersen ileride elinde çok güzel arşivin olur. Balığa çıkamadığın zamanalarda (benim gibi) açar açar bakarsın ;)

Her zaman rast gelsin...

çinekolog

Daimi Üye
Adı
Gökhan ATEŞ
bu sene umduğumuzdan daha güzel oldu gerçekten lüfer ve kofanaya doyduk bu seneki avlarımızdan olan fotoların devamınıda yakın bir zamanda paylaşacağız herkeze daha güzelleri rastgelsin!!!
Aslan badim bendeki fotolar bu kadardı. Sendekileride bi ara gönder istersen

çinekolog

Daimi Üye
Adı
Gökhan ATEŞ
Seni ve Serdar'ı tebrik ederim, güzel avlara imza atmışsınız ;)

Fotoğraf konusunda düşüncelerine katılıyorum. Şimdi bol bol fotoğraf çekersen ileride elinde çok güzel arşivin olur. Balığa çıkamadığın zamanalarda (benim gibi) açar açar bakarsın ;)

Her zaman rast gelsin...
Teşekkürler Süleyman abi... Fotoğraf konusunda gerçekten haklısın bundan sonra daha çok fotoğraf ve rapor olacak emin ol;)