Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2013 sahteler..

tomy77

Aktif Üye
Adı
Barış
Yeni gelen sahtelerimi sizinle paylaşmak istedim gerçekten çok güzeller, decoy üçlü iğneler ve cultiva rapala klipsleri piyasada kolay bulamayacağımız cinsten bu sahtelerle ilgili tecrübelerinizi , renklerin ay ve güneşe bağlı olarak kullanım zamanları tecrübelerini aktarırsanız memnun olurum (not:bi hafta içinde bu sahtelerden acil ihtiyacı olanlar bana özelden ulaşabilirler bi hafta izlemeyi düşünüyorum sahteleri :D)

Uploaded with ImageShack.us
duel aile magnet 3g lipsess 145mm
duel hardcore minnow 150f

duel hardcore minnow 150s
daiwa shore shiner 145mm f

shimano exsence 120
decoy treble,cultiva ve decoy kilpsler

tomy77

Aktif Üye
Adı
Barış
Beni çıldırtacakmısın hulen, bunlar ne :D aldında bana neden söylemiyorsun :)
Yeni lipless ler iyiymişde bazı renkleri uzaylı olmuş. shimano yemlerde iyi henüz yapışan yok ama bayağı ileri gidiyor.
oğlum hastalık oldu sen bide 3d shrimpleri görsen yozuri yapmış :D

tomy77

Aktif Üye
Adı
Barış
Bunlarmı Barış
evet abi bunlar daha levreği kandıramadım ama kesin gelicek gözüyle bakıyorum glow modeli tam karanlıkta bile parlıyor ilk sıradaki ,ama çekim modu değişiyor tabi normal sahteler gibi değil. iskorpit ve kaya kandırabilidim şimdilik :D

drasty41

Daimi Üye
Adı
Recep Gölcü
evet abi bunlar daha levreği kandıramadım ama kesin gelicek gözüyle bakıyorum glow modeli tam karanlıkta bile parlıyor ilk sıradaki ,ama çekim modu değişiyor tabi normal sahteler gibi değil. iskorpit ve kaya kandırabilidim şimdilik :D
Barış zargana topuna bir bedenle bunu sallandır yavaş yavaş aksiyon veridirerek bi denesene !

SworDFish48

Aktif Üye
1nci ve 2nci sahteye ben bile hasta oldum balıklar ne olacak dusunemiyorum:)

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Güzel oyuncaklar, hayırlı uğurlu olsun efenim.
Rapala klipsleri iyiymiş söyleseydin beraber sipariş geçerdik. Ceza olarak hepsinden 2 şer adeti bir torbaya koyup tarafıma yolluyorsun...
:)