CemalSz
Üye
- Adı
- Cemal Sz
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Dün akşam sabah 6 ya kadar hiç uyumadım uzun süre sonra balığa gideceğim için araştırma yaptım forumdaki pek çok konuyu okudum inceledim, çinekop ve sarıkanat hedefimdeki balıklardı.İstediğimi de aldım aslında köprü her zaman ki gibi gelenleri boş çevirmedi 3-4 kilo arasında 35 adet çinekop ve sarıkanat alabildim daha doğrusu aldım yeter dedim kendi kendime.5 kilo tutmuş amcalarımız da vardı sözde ustalar eyvallah ama akşama kadar 15 kilo alırım ben yarın da bi 10 15 arası alırız diye sohbet ediyorlardı kendi aralarında. Ustalık 10-15-20 kilo almak değil limitini doldurup yeter diyebilmektir benim düşünceme göre.
Yılbaşı tatili dolayısıyla okul yada dersanesi olmayan kardeşimi de çağardım tek oltayla yavaş yavaş da denebilir
sabah 7 buçuk gibi köprüde başladık olta atmaya önce hırsız kancalı mantarsız yemli takımla denedik şansımızı tutmasını tutuyorduk ama yeterli değildi daha sonrasında mantarlı yemli takıma geçtik ve yüzümüz güldü en kötü haliyle bile iki atıştan birtanesinde ya tekli yada çiftli sarıkanat çinekop aldık.
Sabah 7.30 - 8 gibi başlayan avımı saat 1 gibi sonlardım.Size tavsiyem eğer köprüye gidicekseniz mutlaka erken gitmeniz gerekli yoksa yer bulmak gerçekten zor ve iki kişi gitmenizide tavsiye ederim.Yem takması kesmesi balığı kancadan çıkarması eee tabi eller donunca sen çek biraz diyebileceğiniz biri olması gerekli ki, sıcak bir çay eşliiğinde manzara seyretme keyfinide tatmanız dileğiyle.
Yılbaşı tatili dolayısıyla okul yada dersanesi olmayan kardeşimi de çağardım tek oltayla yavaş yavaş da denebilir
Sabah 7.30 - 8 gibi başlayan avımı saat 1 gibi sonlardım.Size tavsiyem eğer köprüye gidicekseniz mutlaka erken gitmeniz gerekli yoksa yer bulmak gerçekten zor ve iki kişi gitmenizide tavsiye ederim.Yem takması kesmesi balığı kancadan çıkarması eee tabi eller donunca sen çek biraz diyebileceğiniz biri olması gerekli ki, sıcak bir çay eşliiğinde manzara seyretme keyfinide tatmanız dileğiyle.
Son düzenleme: